Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Identyfikowalność na rynku globalnym – prawdziwe wyzwanie w branży spożywczej

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Jednym z podstawowych elementów zarządzania bezpieczeństwem żywności jest wdrożenie systemu pozwalającego na identyfikowanie materiałów w łańcuchu, zarówno w zakładzie produkcyjnym od wejścia materiałów do wyjścia wyrobu gotowego oraz w łańcuchu dostaw spożywczych.

Dlaczego zapewnienie identyfikowalności stało się aż tak istotne w branży spożywczej? Wnioski wynikające z poniższej analizy stanowić mogą odpowiedz na to pytanie.

Cały artykuł dostępny jest TUTAJ-> https://page.bsigroup.com/l/73472/2018-11-20/g5vxml 

 

Autor: Joanna Mazurkiewicz

Joanna Mazurkiewicz

Trener Akademii BSI, Certyfikowany Trener BRCGS Global Standards, Auditor

Absolwentka licznych studiów o profilach od technicznego, pedagogicznego do związanego z zarządzaniem (Inżynieria Chemiczna i Procesowa, Studia Pedagogiczne, Zarządzanie Projektami, Zarządzanie Bezpieczeństwem i Higieną Pracy, Business English i MBA realizowanego w USA). Od początku kariery zawodowej związana z systemami zarządzania, pracując w kilku międzynarodowych koncernach na różnych szczeblach, rozpoczynając od pracy w laboratorium branży FMCG, poprzez budowanie struktur, procesów w systemach zintegrowanych do zarządzania jakością na poziomie globalnym pełniąc funkcję Global Quality Managera. Ceni bezpośredni kontakt, lubi dzielić się swoimi doświadczeniami, stąd z dużą pasją realizuje się również w roli szkoleniowca, konsultanta, jak i auditora.

Polecane szkolenia

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn