Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

IX Konferencja Naukowa „Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego”

Kategoria: Kalendarium, Składniki Żywności

Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Katedra Dietetyki ma zaszczyt zaprosić na IX Konferencję Naukową „Fizjologiczne uwarunkowania postępowania dietetycznego”, która odbędzie się w dniach 17-18 listopada 2022 w Warszawie. 

Ramowe tematy sesji:

  • Mechanizmy działania składników pokarmowych
  • Roślinne składniki bioaktywne w żywieniu
  • Immunożywienie
  • Dietoterapia chorób niezakaźnych
  • Zaburzenia odżywiania
  • Nowe trendy w dietetyce

Konferencja planowana jest w formie hybrydowej – stacjonarnie i on-line.

 

Osoby zainteresowane udziałem w Konferencji proszone są o:

Forma stacjonarna – 400 zł (doktoranci i studenci – 300 zł)

Forma on-line – 300 zł (doktoranci i studenci – 200 zł)

Koszt biernego uczestnictwa – 200 zł (stacjonarnie), 150 zł (on-line)

Opłata obejmuje koszty materiałów konferencyjnych (w tym monografii w formie PDF) i wyżywienia (forma stacjonarna). Koszty noclegów we własnym zakresie. Numer konta zostanie podany na stronie internetowej:  http://www.zywienieifizjologia.sggw.pl/

Uczestnicy Konferencji zainteresowani wydrukiem pełnego tekstu pracy w monografii (Wydawnictwo z listy MEiN; 20 punktów za artykuł) proszeni są o przesłanie tekstu w nieprzekraczalnym terminie do 30 września 2022 r. Koszt wydruku jednego artykułu wynosi 200 zł. Prosimy o przesyłanie prac wyłącznie w formie elektronicznej. Prace niespełniające wymogów redakcyjnych podanych na stronie internetowej Konferencji nie będą przyjmowane do recenzji merytorycznej.

 

Komitet naukowy:

Dr hab. Dominika Głąbska, prof. SGGW

Prof. dr hab. Joanna Gromadzka-Ostrowska

Dr hab. Anna Harton

Dr hab. Lucyna Kozłowska, prof. SGGW

Dr hab. Ewa Lange, prof. SGGW

Dr hab. Joanna Myszkowska-Ryciak

Prof. dr hab. Danuta Rosołowska-Huszcz

Dr hab. lek med. Dariusz Włodarek, prof. SGGW

 

Komitet organizacyjny:

Prof. dr hab. Joanna Gromadzka-Ostrowska - przewodnicząca

Dr hab. Ewa Lange, prof. SGGW - v-ce przewodnicząca

oraz pracownicy i doktoranci Katedry Dietetyki

       

Telefony do kontaktu:

(22) 59 370 18, (22) 59 370 21; (22) 59 371 86

 

Miejsce konferencji:

SGGW Nowy Kampus na Ursynowie

Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa

 

Adres do korespondencji:

SGGW, Instytut Nauk o Żywieniu Człowieka, Katedra Dietetyki

Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa

E-mail: fizj_diet@sggw.edu.pl

 

KOMITET ORGANIZACYJNY WYSTĄPI O PRZYZNANIE PUNKTÓW EDUKACYJNYCH

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.