Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Jak podnosić wydajność w nowej normalności?

Kategoria: Procesy i Technologie

Czy wiedzą Państwo, że w wielu krajach tegoroczny lockdown doprowadził do ogromnego wzrostu spożycia piwa i przekąsek?

Według danych firmy analitycznej Kantar ze względu na pracę z domu oraz wyższy poziom stresu sprzedaż alkoholu w na Wyspach Brytyjskich wzrosła w marcu o 22%, a w całym pierwszym kwartale łączne przychody ze sprzedaży alkoholi wyniosły 1,1 mld funtów! Według innych badań prawie połowa brytyjskich konsumentów potwierdziła, że w zjadała więcej przekąsek niż zwykle. Najpopularniejsze były chipsy: do ich zwiększonego spożycia przyznało się 53% ankietowanych, a kolejne miejsca zajęły słodycze (44%) i ciastka (38%). W Polsce natomiast znacząco wzrosła sprzedaż czekolad.

Czy Państwo także obserwują podobne zjawiska w swojej działalności? Niezależnie od tego, czy odnotowują Państwo podobny wzrost czy nie – procesy produkcyjne muszą być jeszcze bardziej wydajne i niezawodne niż dotychczas.

Czy zajmują się Państwo produkcją piwa, przekąsek, czekolady, czy też pieczywa, soków lub innych produktów – zapraszamy na naszą stronę internetową oraz do kontaktu naszymi specjalistami. Chętnie porozmawiamy o tym, jak możemy pomóc Państwu zwiększyć jakość i wydajność Państwa procesów produkcyjnych.

 

Autor: Watson-Marlow

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.