Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Jak podnosić wydajność w nowej normalności?

Kategoria: Procesy i Technologie

Czy wiedzą Państwo, że w wielu krajach tegoroczny lockdown doprowadził do ogromnego wzrostu spożycia piwa i przekąsek?

Według danych firmy analitycznej Kantar ze względu na pracę z domu oraz wyższy poziom stresu sprzedaż alkoholu w na Wyspach Brytyjskich wzrosła w marcu o 22%, a w całym pierwszym kwartale łączne przychody ze sprzedaży alkoholi wyniosły 1,1 mld funtów! Według innych badań prawie połowa brytyjskich konsumentów potwierdziła, że w zjadała więcej przekąsek niż zwykle. Najpopularniejsze były chipsy: do ich zwiększonego spożycia przyznało się 53% ankietowanych, a kolejne miejsca zajęły słodycze (44%) i ciastka (38%). W Polsce natomiast znacząco wzrosła sprzedaż czekolad.

Czy Państwo także obserwują podobne zjawiska w swojej działalności? Niezależnie od tego, czy odnotowują Państwo podobny wzrost czy nie – procesy produkcyjne muszą być jeszcze bardziej wydajne i niezawodne niż dotychczas.

Czy zajmują się Państwo produkcją piwa, przekąsek, czekolady, czy też pieczywa, soków lub innych produktów – zapraszamy na naszą stronę internetową oraz do kontaktu naszymi specjalistami. Chętnie porozmawiamy o tym, jak możemy pomóc Państwu zwiększyć jakość i wydajność Państwa procesów produkcyjnych.

 

Autor: Watson-Marlow

Przeczytaj także

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn