Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Konferencja CSCMP - Specyfika zakupów produktów świeżych

Kategoria: Biznes

Znaczny stopień rozdrobnienia polskich producentów oraz różnorodne wymagania odbiorców są ogromnych wyzwaniem dla firm sprzedających świeże owoce i warzywa. Chcąc utrzymać swoich klientów oraz pozyskiwać nowych, firmy takie jak Ewa-Bis stale poszerzają swoje bazy dostawców, rozwijają logistykę oraz pracują nad poprawą jakości oferowanych przez siebie produktów.

Prezentacja będzie poświęcona wyzwaniom, z jakimi spotyka się firma sprzedająca świeże owoce i warzywa, w tym:

  • Polityka zakupowa, m.in. wybór odpowiednich dostawców
  • Zarządzanie wymaganiami klientów wobec jakości produktu
  • Różnorodność narzędzi komunikacji (np. różne formy składania zamówień)
  • Zarządzanie specyficznymi oczekiwaniami klientów (np. opakowanie, logistyka)
  • Stała praca nad poprawianiem jakości i bezpieczeństwa produktu
  • Śledzenie majątku firmy oraz rentowność sprzedaży

Treść prezentacji oparta jest na wieloletnich doświadczeniach P.P.H. „Ewa-Bis” Sp. z o.o. w zakresie sprzedaży świeżych owoców i warzyw. Firma Ewa-Bis należy do grupy 20 największych eksporterów świeżych owoców i warzyw w Polsce. Sprzedajemy nasze produkty do ok. 50 krajów na 4 kontynentach.

Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: https://cscmpeurope.org/

Autor: P.P.H. „Ewa-Bis” Sp. z o.o.

P.P.H. „Ewa-Bis” Sp. z o.o.

Prelegent: Maciej Walczak - Dyrektor operacyjny w PPH EWA-BIS Sp. z o.o.

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.