Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Konferencja CSCMP - Proces i automatyzacja znakowania etykietą produktów - prelekcja

Kategoria: Biznes

Serdecznie zapraszamy na prelekcję Pani Anny Skrzypkowskiej-Walasek z firmy Logopak East, pt. "Jak zorganizować proces znakowania etykietą produktów, aby docierały na czas do właściwego odbiorcy. Automatyzacja procesów znakowania w centrach logistycznych lub w placówkach pocztowych z uwzględnieniem wymagań e-commerce.", która zostanie wygłoszona w trakcie CSCMP European Conference - Supply Chain 4.0 odbywającej się w dniach 16-17.05.2019.

Prezentacja będzie podzielona na 2 części:

  1. Przygotowanie produktów do procesów znakowania etykietą w centrach logistycznych, placówkach pocztowych innych na podstawie standardów systemu GS1
    • weryfikowanie jakości kodów kreskowych – Vericoder
  2. Właściwy proces znakowania według wymagań e-commerce, czyli co zrobić, żeby produkt dotarł do odbiorcy, eliminacja błędów
    • powiązanie systemowe pakowanego towaru ze zleceniem po przez realizację rozwiązań: manualna kompletacja dokumentacji z umieszczeniem jej wewnątrz opakowania oraz alternatywna - automatyczna aplikacja wygenerowanej dokumentacji na zewnątrz produktu
    • przykłady różnych rozwiązań z uwzględnieniem znakowania zgodnie z GHS (produkty niebezpieczne)

Z prezentacji dowiesz się również jakie Firma Logopak proponuje rozwiązania przyjazne dla Środowiska jako przyszłość w znakowaniu towarów.

Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: https://cscmpeurope.org/

Autor: Logopak East Sp. z o.o.

Logopak East Sp. z o.o.

Prelegent: Anna Skrzypkowska-Walasek - firma Logopak East Sp. z o.o.

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.