Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Międzynarodowa Konferencja Naukowa na temat Nauki o Sensoryce Żywności: SEASONED w 4 Sezonach

Kategoria: Biznes

Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, Wydział Biotechnologii i Nauki o Żywności, we współpracy z Polskim Towarzystwem Technologów Żywności – Sekcją Analizy Sensorycznej Żywności, zaprasza na międzynarodową konferencję naukową „SEASONED in 4 Seasons”. Wydarzenie odbędzie się w dniach 25-26 czerwca 2025 r. w Centrum Biologii Stosowanej i Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności we Wrocławiu.

Kluczowe tematy konferencji

Konferencja skupi się na najnowszych osiągnięciach i wyzwaniach w dziedzinie analizy sensorycznej żywności. Wydarzenie zgromadzi ekspertów, badaczy oraz przedstawicieli branży spożywczej, oferując możliwość wymiany doświadczeń oraz dyskusji na temat innowacyjnych rozwiązań w przemyśle.

Podczas konferencji poruszone zostaną m.in. następujące zagadnienia:

  • Projektowanie nowych produktów spożywczych – rola analizy sensorycznej w procesie innowacji
  • Modyfikowanie formulacji i procesów technologicznych – wpływ zmian na postrzeganie produktów przez konsumentów
  • Monitorowanie jakości żywności – analiza sensoryczna jako narzędzie kontroli na różnych etapach produkcji i przechowywania

Dodatkowo, wśród kluczowych tematów znajdą się:

  • Nowe metody w nauce sensorycznej
  • Trendy i kierunki rozwoju analizy sensorycznej
  • Różnice międzykulturowe w postrzeganiu żywności
  • Zastosowanie analizy sensorycznej w przemyśle spożywczym

Formy uczestnictwa w konferencji

Zapraszamy do udziału w konferencji w jednej z trzech dostępnych form:

  • Prezentacja ustna – możliwość zaprezentowania wyników badań w sesji tematycznej.
  • Prezentacja plakatowa – naukowa prezentacja plakatowa, umożliwiająca dyskusję podczas dedykowanych sesji plakatowych.
  • Uczestnictwo bierne – uczestnictwo w konferencji bez przedstawiania badań.

Aby się zarejestrować, wybierz preferowany format uczestnictwa i przejdź do formularza rejestracyjnego.

Harmonogram rejestracji i zgłoszeń

  • 13 stycznia 2025 – Otwarcie rejestracji
  • 31 marca 2025 – Zamknięcie rejestracji
  • 14 kwietnia 2025 – Termin składania streszczeń
  • 30 kwietnia 2025 – Zatwierdzenie streszczeń oraz termin płatności opłaty konferencyjnej
  • 25-26 czerwca 2025 – Konferencja

Miejsce wydarzenia

Centrum Biologii Stosowanej i Innowacyjnych Technologii Produkcji Żywności
Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu ul. Chełmońskiego 39, 51-630 Wrocław

Konferencja „SEASONED in 4 Seasons” to wyjątkowa okazja do zdobycia aktualnej wiedzy oraz nawiązania cennych kontaktów w środowisku naukowym i biznesowym.

Więcej informacji oraz formularz rejestracyjny dostępne są na stronie organizatora: https://www.seasonedproject.eu/seasoned-4-seasons-en.html

Autor:FoodFakty Portal
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Badania żywności Bezpieczeństwo żywności Kongresy i Targi

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.