Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

NATURA FOOD & beECO coraz bliżej!

Kategoria: Biznes

Targi NATURA FOOD & beECO już w weekend. Serce ekologii zabije w Atlas Arenie.

XIII Międzynarodowe Targi Żywności Ekologicznej i Naturalnej „NATURA FOOD” oraz IX Targi Ekologicznego Stylu Życia „beECO”, czyli najważniejsze wydarzenia branży produktów ekologicznych w Polsce, zadebiutują w Atlas Arenie w Łodzi. Przestrzeń wystawiennicza jednej z największych hal widowiskowo-sportowych w Polsce pozwala sprostać wszystkim wymogom stawianym przed branżą eventową. Dzięki temu w Atlas Arenie bezpiecznie czuć się będą zarówno wystawcy jak i osoby zainteresowane ich ofertą.

W trakcie trzydniowych targów (2 - 4 października) miłośnicy bioproduktów i ekożywności wezmą udział w prezentacji wysokiej jakości produktów ekologicznych, naturalnych, regionalnych i tradycyjnych. Oprócz możliwości nabycia ich bezpośrednio od dystrybutorów i producentów na gości imprezy czekać będą również pasjonujące dyskusje, merytoryczne szkolenia, specjalistyczne pokazy oraz organizowane w nowej formule warsztaty kulinarne.

Dla branży targi NATURA FOOD & beECO będą platformą wymiany doświadczeń oraz źródłem inspiracji niezbędnych do funkcjonowania w dynamicznie zmieniającej się rzeczywistości gospodarczej. Jak dotrzeć ze swoją eko ofertą do branży HoReCa opowiedzą przedstawiciele największego polskiego dostawcy dla tej branży - Bidfood Farutex. W ramach „Akademii Biokuriera” właściciele ekobiznesów dowiedzą się jak wykorzystać internet do wsparcia sprzedaży stacjonarnej. Praktyczne zastosowanie narzędzi e-marketingu w sprzedaży ekoproduktów w Polsce podczas swojego spotkania zaprezentuje Agencja Rozwoju Sektora Produktów Ekologicznych. Uczestnicy szkoleń będą mieli niecodzienną okazję, żeby na własne oczy przekonać się jak za pomocą e-marketingu skutecznie pozyskać nowych klientów
i umocnić relacje z tymi, których już mają. 

Spotkania oraz szkolenia poświęcone zagadnieniom handlu to nie jedyna propozycja Targów NATURA FOOD & beECO. Podczas 5. edycji „Forum Alergii” Żaneta Geltz, redaktor naczelna „Magazynu Hipoalergiczni” oraz zaproszeni przez nią eksperci opowiedzą co jeść, żeby nie martwić się o swoje zdrowie. Nie zabraknie też pokazów kulinarnych. Jak wygląda kuchnia bez resztek w praktyce zaprezentuje Katarzyna Gubała, specjalistka od roślinnego menu i diet eliminacyjnych i Mirosław Jabłoński, szef kuchni Hotelu Andels w Łodzi.

Nowością na targach będą warsztaty kulinarne. Ich uczestnicy pod okiem wybitnych szefów kuchni w tym m.in. Adama Kozaneckiego, finalisty IV edycji MasterChef, krok po kroku przygotują dania nawiązujące do takich tematów jak orientalne zero waste, sezonowa ‘smart’ kuchnia czy Jesienny comfort food. Po wszystkim, uczestnicy warsztatów, zabiorą ze sobą do domów, przygotowane przez siebie dania.

Szczegółowy program, lista wystawców oraz bilety uprawniające do wzięcia udziału w targach oraz warsztatach kulinarnych można znaleźć na stronie: www.naturafood.pl

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: MAKiS

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.