Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Profesjonalista z wiedzą ekspercką i doświadczeniem ponad 15-letniej pracy w środowisku nauki, urzędowej kontroli i biznesu. Przez lata związany m.in. z Instytutem Żywności i Żywienia, Państwową Inspekcją Sanitarną i Polskim Punktem Koordynacyjnym Europejskiego Urzędu ds. Bezpieczeństwa Żywności.

Kompetentny w realizacji projektów doradczych, badawczych i szkoleniowych, również wychodzących poza kwestie regulacyjne.

Ulubione projekty w zakresie klasyfikacji, składu, znakowania i reklamy dotyczą: suplementów diety, „żywność dietetycznej” i funkcjonalnej, nowej żywności oraz produktów z pogranicza.

Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, bezpieczeństwo żywności, bromatologia, ocena ryzyka

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn