Analizatory zawartości białka metodą Dumas FP828/FP928
Analizatory elementarne LECO, które doskonale sprawdzają się w oznaczaniu zawartości białka w produktach spożywczych.
System RASFF (Rapid Alert System for Food and Feed) ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz, przyczyniając się tym samym do lepszej ochrony zdrowia konsumentów w Unii Europejskiej.
Pełna treść dostępna po zalogowaniu się na darmowym koncie Czytelnika FoodFakty
Załóż kontoPrzeczytaj także
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
Polecane produkty
Analizatory elementarne LECO, które doskonale sprawdzają się w oznaczaniu zawartości białka w produktach spożywczych.
Pegasus BT to spektrometr mas typu TOF (Time-of-Flight) sprzężony z chromatografem gazowym. Takie połączenie w zestawieniu z dedykowanym oprogramowaniem LECO pozwala na łatwiejszą i szybszą identyfikację związków w zakresie badań bezpieczeństwa i zafałszowań żywności.
3M MOLECULAR DETECTION SYSTEM to innowacyjna metoda umożliwiająca wykrywanie organizmów patogennych: Salmonella spp., Listeria monocytogenes itp. w próbkach żywności, wymazach środowiskowych oraz obszarach produkcji pierwotnej. Laboratorium Badawcze Intertek oferuje kompleksową usługę MDS w rekordowym czasie realizacji przy użyciu systemu 3M do Detekcji Molekularnej MDS.
Laboratorium Intertek oferuje akredytowane przez Polskie Centrum Akredytacji oznaczenie pozostałości środków ochrony roślin wg PN-EN 15662:2018-06 technikami LC-MS/MS – 204 związki oraz GC-MS/MS -203 związki, metoda spełnia wymagania SANTE /12682 /2019.