Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Rola nauki o żywności i żywieniu w kształtowaniu jutra

Kategoria: Składniki Żywności

We wrześniu Polskie Towarzystwo Technologów Żywności organizuje konferencję XLVI Konferencję Naukową pod patronatem Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN „Rola nauki o żywności i żywieniu w kształtowaniu jutra” - Szczecin, 26-27 września 2023 r., na którą chcielibyśmy zaprosić użytkowników portalu FoodFakty.

Sesje Naukowe KNoŻ PAN mają charakter cykliczny i organizowane są co dwa lata przez krajowe ośrodki akademickie zajmujące się naukami o żywności. Celem XLVI Sesji Naukowej Komitetu Nauk o Żywności Polskiej Akademii Nauk jest stworzenie forum do prezentacji najnowszych prac oraz osiągnięć naukowych i technologicznych w dziedzinie technologii żywności i żywienia człowieka, jak również wymiana poglądów oraz doświadczeń pracowników jednostek naukowych i przedstawicieli przemysłu spożywczego.

Strona Konferencji

https://wnozir.zut.edu.pl/aktualnosci/xlvi-sesja-naukowa-knoz-pan.html

 

Zaproszenie i szczegóły:

Wybierz obszar: Kongresy i Targi

Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności

Organizatorem konferencji jest:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.