Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Skuteczne technologie w systemach kontroli bezpieczeństwa i higieny produkcji, przegląd wybranych innowacyjnych i stosowanych metod

Kategoria: Biznes

O wartości żywności decyduje jej jakość i bezpieczeństwo.

Bezpieczeństwo żywności to oczekiwanie konsumentów wobec nabywanej i konsumowanej żywności oraz warunek do spełnienia dla producentów.

Jest to zatem według zapisu w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia z dnia 25 sierpnia 2006 r. „ogół warunków, które muszą być spełniane, i działań, które muszą być podejmowane na wszystkich etapach produkcji i obrotu żywnością (…)”.

Spektrum zagrożeń na jakie narażona jest żywność w trakcie procesu produkcyjnego jest szerokie, a składają się na nie czynniki biologiczne, chemiczne i fizyczne.

W czasie prelekcji przybliżone zostaną zagadnienia dotyczące:

  1. Analizy ryzyka, czyli procedura realizowana przez trzy podstawowe zadania: ocena, zarządzanie i komunikacja ryzyka.
  2. Wybór skutecznej metody kontroli (detekcja metali, X-Ray) ograniczeniem wycofania produktu z rynku.
  3. Co determinuje wybór stosowanej metodyki.

Celem prezentacji jest pomoc producentom w uzyskaniu jednorodności i niezawodności wyboru urządzeń przy możliwie niskich kosztach i maksymalnym dopasowaniu do wymagań rynku.

Serdecznie zapraszam na wykład, który będzie przedstawiony w dniu 17 listopada podczas VII edycji Kongresu Bezpieczeństwa Żywności.

Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: http://foodcongress.org/ 

 

Anna Skrzypkowska-Walasek

Email: askrzypkowska@logopakeast.pl

Tel. 48 604 751 75

Autor:Logopak
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Kongresy i Targi

PARTNEREM KONGRESU JEST:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.