-
Zmiany w wymaganiach standardu IFS Food v. 8 - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 22.05.2024
-
Materiały do kontaktu z żywnością - wymagania prawne i praktyczne. Przygotowanie deklaracji zgodności.
Kategoria: Ogólne, 22.05.2024
-
System zarządzania bezpieczeństwem i higieną pracy ISO 45001:2018 ON-LINE
Kategoria: Normy i standardy, 22.05.2024
-
Analiza fizykochemiczna wody i ścieków. Warsztaty i szkolenie teoretyczne. NOWOŚĆ
Kategoria: Ogólne, 22.05.2024
-
Znakowanie żywności – produkty rybołówstwa i akwakultury.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 22.05.2024
-
Walidacja pracowników w przyzakładowym laboratorium mikrobiologicznym. Dobra praktyka laboratoryjna - WEBINARIUM
Kategoria: Mikrobiologia żywności, 23.05.2024
-
Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne – wymagania prawne, praktyczne przykłady oraz nadchodzące zmiany. Szkolenie online.
Kategoria: Prawo żywnościowe, 23.05.2024
-
Analiza sensoryczna piwa.
Kategoria: Szkolenie panelu sensorycznego, 23.05.2024
-
SYSTEM QS WYMAGANIA DLA HODOWLI I WYLĘGU DROBIU
Kategoria: Normy i standardy, 24.05.2024
-
Audytor wewnętrzny systemu HACCP wg ISO 22000. - szkolenie ON-LINE
Kategoria: Audytor wewnętrzny, 24.05.2024