Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Targi ekologicznej żywności i zdrowego stylu życia w łódzkiej Hali Expo

Kategoria: Biznes

Eko-warsztaty, live cooking z fire show, prelekcje zdrowotne czy prezentacje eko-nowości to tylko niektóre z atrakcji, które będą czekać na uczestników Międzynarodowych Targów Żywności Ekologicznej i Naturalnej „natura FOOD” oraz Targów Ekologicznego Stylu Życia „beECO”. Najbliższa edycja wydarzenia, odbędzie się 27-29 października w Hali Expo w Łodzi.

Podczas wydarzenia będzie można zapoznać się z szeroką gamą eko-produktów, a także zakupić certyfikowane produkty ekologiczne oraz regionalne czy tradycyjne przysmaki. W trakcie trwania targów łódzkie studio kulinarne BOOK&COOK przygotowało specjalne pokazy live-cooking, z elementami fire show. Pokazy poprowadzą finalista IV edycji programu MasterChef Adam Kozanecki oraz Aleksander Michalski, ceniony warszawski szef kuchni. Natomiast, o tym jak wielkie znaczenie w kuchni ma wybierany przez nas produkt spożywczy będzie można przekonać się w trakcie pokazów na stoisku Stowarzyszenia „Polska Ekologia”.

W bogatym programie wydarzeń towarzyszących pojawią się m.in. warsztaty przygotowane przez magazyn „Biokurier” i „Bionews”, która praktycznie odpowie na pytanie „Jak dzięki SEO i AI wyprzedzić konkurencję”, czy VIII edycja Forum Alergii zorganizowana przez magazyn „Hipoalergiczni”, która ustami ekspertów ze świata medycyny i nauki poruszy tematykę stresu i jego wpływu na odporność. „Hipoalergiczni” wraz
ze Stowarzyszeniem HAPPY ELOUTION Global Association jako organizatorzy Plebiscytu Ekologicznego #ListaORGANICLIFETOP50 odczytają finalną listę laureatów i wyróżnionych przez jury i podczas targów wręczą nagrody zwycięzcom. Na zaproszenie Stowarzyszenia EKOLAND, targi naturaFOOD & beECO odwiedzi Dorota Metera, Prezeska Zarządu Jednostki Certyfikującej Bioekspert i poprowadzi prelekcję na temat ,,Znaków żywności ekologicznej’’. W czasie jej wystąpienia uczestnicy będą mogli pogłębić wiedzę na temat produktów ekologicznych, oznakowanych szczególnymi znakami europejskich i polskich systemów jakości rolnictwa ekologicznego.

Nieodzownym elementem programu będzie kolejna odsłona prestiżowego Konkursu o Złoty Medal Targów. To wyjątkowe przedsięwzięcie, w którym nie zabraknie produktów innowacyjnych, jak również tych wchodzących dopiero na rynek polski.

Targi natura FOOD & beECO 2023

Adres: Hala Expo-Łódź, 93-590 Łódź, al. Politechniki 4

Godziny otwarcia Targów:

Piątek 27.10 – godz. 10:00 - 17:00

Sobota 28.10 – godz. 10:00 - 17:00

Niedziela 29.10 – godz. 10:00 - 17:00

Ceny Biletów:

Bilet normalny 10,00 zł – jednorazowego wstępu

Bilet ulgowy 5,00 zł – jednorazowego wstępu (Uczniowie, Studenci, Emeryci, Renciści, Kombatanci Wojenni, Posiadacze Karty Łodzianina)

PROGRAM TARGÓW „natura FOOD & beECO 2023”

piątek, 27 października 2023

SCENA

godz. 14:00 – 15:00        „Twój ekobiznes widoczny w Internecie. Jak wykorzystać SEO i AI?” - Akademia Biokuriera i Bionews.pl

organizator:                                       Karol Przybylak (agencja Eko Media – Biokurier.pl); Michał Nowak (Stratonmedia – ekonews.pl)

godz. 15:30 – 16:30        Wręczenie nagród laureatom Wojewódzkiego Konkursu Produktów Tradycyjnych „TYGIEL SMAKÓW 2023”

organizator:                       Urząd Marszałkowski Województwa Łódzkiego

godz. 16:30 – 17:00        Ogłoszenie wyników oraz wręczenie nagród laureatom Konkursu o Złoty Medal Targów „natura FOOD & beECO 2023”

organizator:                       Miejska Arena Kultury i Sportu Sp. z o.o.

sobota, 28 października 2023

SCENA

godz. 10:30 – 11:30        ZNAKI ŻYWNOŚCI EKOLOGICZNEJ

organizator:                       Stowarzyszenie Producentów Żywności Metodami Ekologicznymi ,,EKOLAND''

prowadzący:                      Dorota Metera, Prezes Zarządu Jednostki Certyfikującej Bioekspert Sp. z o. o.

godz. 12:00 – 14:30        VIII FORUM ALERGII „STRES I JEGO WPŁYW NA ODPORNOŚĆ”

organizator:                       Magazyn Hipoalergiczni, Miejska Arena Kultury i Sportu Sp. z o.o.

prowadzenie:                    Żaneta Geltz, redaktor naczelna Magazynu Hipoalergiczni (www.hipoalergiczni.pl)

eksperci:                                              dr n. med. Danuta Myłek, dr n. med. Tadeusz Oleszczuk, dr n. med. Agata Plech,
dr n. med. Barbara Majkowska-Wojciechowska

godz. 15:00 – 16:00        GALA ORGANIC LIFE TOP 50: odczyt listy laureatów edycji 2023, finał plebiscytu ekologicznego

organizator:                                       Redakcja Magazynu Hipoalergiczni, Stowarzyszenie Happy Evolution Global Association, agencja wydawnicza GELTZ MEDIA

STOISKO HIPOALERGICZNI - STOISKO NR 30

godz. 16:00 – 17:00        TOWARZYSKI BIZNES MIXER

organizator:                       Redakcja Magazynu Hipoalergiczni

niedziela, 29 października 2023

SCENA

godz. 11:00 – 12:30        „EKO FIRE SHOW” - POKAZY KULINARNE

organizator:                       BOOK&COOK Studio Kulinarne

prowadzenie:                    Adam Kozanecki

godz. 13:00 – 14:30        „AZJA EXPRESS FIRE SHOW” - POKAZY KULINARNE

organizator:                       BOOK&COOK Studio Kulinarne

prowadzenie:                    Aleksander Michalski

Więcej informacji na stronie www.naturafood.pl

Wybierz temat: Dieta i zdrowie Eko Kongresy i Targi

Autor: MAKiS

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.