Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

VIII Sympozjum Naukowe z cyklu BEZPIECZEŃSTWO ŻYWIENIOWE I ŻYWNOŚCI

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Zakład Higieny I Zarządzania Jakością Żywności, Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Zarząd Główny oraz Sekcja Bezpieczeństwa Żywności Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Zapraszają na  VIII Sympozjum Naukowe z cyklu BEZPIECZEŃSTWO ŻYWIENIOWE I ŻYWNOŚCI

Treść zaproszenia:

 

Szanowni Państwo

W imieniu Komitetu Naukowego i Organizacyjnego mam zaszczyt zaprosić Państwa na kolejne Sympozjum Naukowe z cyklu Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności. Cieszę się bardzo, że nasze Sympozjum doczekało się już VIII edycji, co świadczy o Państwa zainteresowaniu podjętą problematyką. Sympozjum organizowane jest przez Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW oraz Zarząd Główny PTTŻ. Jest także objęte patronatem Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, a drugiego dnia, w ramach dyskusji okrągłego stołu, odbędzie się zebranie członków Sekcji Bezpieczeństwa Żywności.

Planowany zakres tematyczny naszego Sympozjum obejmuje szereg ważnych zagadnień, między innymi czynniki warunkujące jakość produktów żywnościowych, uwarunkowania bezpieczeństwa żywnościowego i żywności, straty i marnotrawstwo żywności, czy inicjatywy podejmowane w celu zagwarantowania bezpieczeństwa żywnościowego. Jestem przekonana, że każdy z Państwa może wnieść cenny wkład w dyskusję nad zagadnieniami mieszczącymi się w obszarze programowym Sympozjum.

Nasze spotkanie, jak co roku, odbędzie się w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym "Marymont" w Kirach k. Zakopanego. Kameralna atmosfera, otoczenie przyrody sprawiają, że zawsze chętnie dyskutujemy o ważnych dla naszego środowiska zagadnieniach.

Szczegółowy program Sympozjum zostanie przesłany w terminie późniejszym osobom, które zgłoszą chęć uczestnictwa w naszym spotkaniu. Liczę, że przyjmiecie Państwo nasze zaproszenie na Sympozjum Naukowe z cyklu Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności.

W imieniu Komitetu Naukowego
Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska

 

Broszura:

Wybierz obszar: Kongresy i Targi

Autor: Polskie Towarzystwo Technologów Żywności

Sympozjum organizowane przez

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.