Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

VIII Sympozjum Naukowe z cyklu BEZPIECZEŃSTWO ŻYWIENIOWE I ŻYWNOŚCI

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Zakład Higieny I Zarządzania Jakością Żywności, Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW w Warszawie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności - Zarząd Główny oraz Sekcja Bezpieczeństwa Żywności Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN Zapraszają na  VIII Sympozjum Naukowe z cyklu BEZPIECZEŃSTWO ŻYWIENIOWE I ŻYWNOŚCI

Treść zaproszenia:

 

Szanowni Państwo

W imieniu Komitetu Naukowego i Organizacyjnego mam zaszczyt zaprosić Państwa na kolejne Sympozjum Naukowe z cyklu Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności. Cieszę się bardzo, że nasze Sympozjum doczekało się już VIII edycji, co świadczy o Państwa zainteresowaniu podjętą problematyką. Sympozjum organizowane jest przez Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności z Instytutu Nauk o Żywieniu Człowieka SGGW oraz Zarząd Główny PTTŻ. Jest także objęte patronatem Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN, a drugiego dnia, w ramach dyskusji okrągłego stołu, odbędzie się zebranie członków Sekcji Bezpieczeństwa Żywności.

Planowany zakres tematyczny naszego Sympozjum obejmuje szereg ważnych zagadnień, między innymi czynniki warunkujące jakość produktów żywnościowych, uwarunkowania bezpieczeństwa żywnościowego i żywności, straty i marnotrawstwo żywności, czy inicjatywy podejmowane w celu zagwarantowania bezpieczeństwa żywnościowego. Jestem przekonana, że każdy z Państwa może wnieść cenny wkład w dyskusję nad zagadnieniami mieszczącymi się w obszarze programowym Sympozjum.

Nasze spotkanie, jak co roku, odbędzie się w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym "Marymont" w Kirach k. Zakopanego. Kameralna atmosfera, otoczenie przyrody sprawiają, że zawsze chętnie dyskutujemy o ważnych dla naszego środowiska zagadnieniach.

Szczegółowy program Sympozjum zostanie przesłany w terminie późniejszym osobom, które zgłoszą chęć uczestnictwa w naszym spotkaniu. Liczę, że przyjmiecie Państwo nasze zaproszenie na Sympozjum Naukowe z cyklu Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności.

W imieniu Komitetu Naukowego
Prof. dr hab. Danuta Kołożyn-Krajewska

 

Broszura:

Autor:Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Sympozjum organizowane przez

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.