Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - czerwiec 2020

Analiza trendów ryzyka zafałszowania produktów żywnościowych Probase360 Analizy Food Fraud - czerwiec 2020

Miesięczne podsumowanie zafałszowań żywności, supelemntów diety, opakowań na podstawie ponad 100 źródeł z całego świata. 

W czerwcu 2020 opublikowaliśmy 180 nowych przypadków zafałszowań żywności. 

PROJEKT PROBASE360 FOOD FRAUD SCAN

Projekt Probase360 to przede wszystkim systematyczny monitoring rynku i narzędzie do analizy ryzyka zafałszowań produktów żywnościowych (w tym suplementów diety) i opakowań. Śledzimy codziennie ponad 100 źródeł, głównie portale urzędowe, media fachowe, raporty, social media. Wszystkie przypadki analizujemy i katalogujemy w bazie danych, a następnie udostępniamy on-line naszym klientom. Klienci Probase360 Food Fraud Scan w ramach abonamentu otrzymują dostęp do bazy on-line, alerty e-mail o publikacjach nowych produktów zafałszowanych oraz miesięczne analizy Food Fraud w formie raportów PDF.

Więcej informacji o Probase360 tutaj: Probase 360 Food Fraud Scan

 

ZAWARTOŚĆ RAPORTU PROBASE360 ANALIZY FOOD FRAUD - CZERWIEC 2020

  • Definicje pojęć związanych z fałszowaniem produktów, nomenklatura i systematyka
  • Analizy pod kątem kraju pochodzenia i krajów zgłaszających
  • Analizy trendów – Rodzaj zafałszowania; Czynnik fałszujący; Element zafałszowany
  • Listy nowych rodzajów zafałszowań w danym miesiącu
  • Trendy dla poszczególnych grup produktowych
  • Szczegółowa lista wszystkich zgłoszeń danego miesiąca 
  • Linki do źródeł
  • Case study

 

Raporty miesięczne są dostępne w ramach abonamentu do bazy Probase 360.

Zapraszamy do zapozania się z formatem opracowania pobierająć darmowy raport Probase360 Analizy Food Fraud - styczeń 2020

Raport jest w formie pliku PDF.

Materiał udostępniony przez: Probase360

Materiał opublikowany dnia: 14.07.2020

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.