Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Ciała obce w produkcie - szczegółowa analiza 168 przypadków zanotowanych w EU w 2018 roku

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Zanieczyszczenia produktów ciałami obcymi mimo ich najczęściej jednostkowego występowania w produktach, przez co rozumiemy ich występowanie w pojedynczych opakowaniach, a nie całych partiach produktów jak w przypadku przekroczenia limitów zanieczyszczeń mikrobiologicznych czy chemicznych, są jednymi z najbardziej nośnych medialnie tematów i tym samym skutecznie niszczą wizerunek firmy budowany latami. Jednym z powodów jest natychmiastowy skutek działania takiego ryzyka, uszczerbek 

Wybierz obszar: Przewodniki

Autor: FoodFakty

Raport opublikowany dzięki:

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn