Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

EIT Food zaprasza do udziału w wydarzeniu CEE Agrifood Decarb. Innowacje dla dekarbonizacji systemu żywnościowego

Kategoria: Biznes

Z wielką przyjemnością EIT Food ma przyjemność zaprosić sektor rolno-spożywczy do wzięcia udziału w internetowym wydarzeniu organizowanym w partnerstwie z Ambasadą Królestwa Niderlandów w Polsce pod nazwą CEE Agrifood Decarb. Innowacje dla dekarbonizacji systemu żywnościowego.

Odbędzie się 20 czerwca 2023 ONLINE (Start o 10:00 CEST).

Wydarzenie skierowane jest do sektora rolno-spożywczego w Europie Środkowo-Wschodniej.

  • Ciekawi Cię innowacyjność i trendy związane z dekarbonizacją sektora spożywczego?
  • Szukasz praktycznych wskazówek i informacji, jakie kroki należy podjąć, aby zmierzyć ślad węglowy Twojej firmy i ograniczyć emisję gazów cieplarnianych?
  • Jesteś przytłoczona/y zadaniem zarządzania GHG w zglobalizowanym łańcuchu dostaw i pracy z wieloma dostawcami?
  • Dołącz do nas, aby poznać, co zrobiły inne firmy w regionie i poza nim, jakie wspaniałe innowacje mogą wesprzeć dekarbonizację w Twojej firmie i jakie są najnowsze trendy, które warto śledzić.

Innowacje i postęp technologiczny mogą i powinny być wykorzystywane do łagodzenia wpływu sektora rolno-spożywczego na klimat. Istnieje wiele przełomowych rozwiązań, które mogą przynieść zmianę i mieć ogromny wpływ.

Mamy świetny skład prelegentów, którzy podzielą się doświadczeniami z firm takich jak DSM, Danone, Goodvalley, a także dostawców innowacyjnych technologii, w tym Siemens i europejskie startupy. Dołączą do nas także międzynarodowe organizacje, działacze i niezależni eksperci.

Razem możemy!

Sprawdź wszystkie szczegóły i ZAREJESTRUJ SIĘ TUTAJ.

Więcej informacji:

Ewa Karólewska ewa.karolewska@eitfood.eu  

 

EIT Food to największa na świecie i najbardziej dynamiczna społeczność zajmująca się innowacjami w branży spożywczej. Przyspieszamy innowacje, aby zbudować przyszłościowy system żywnościowy, produkujący zdrową i zrównoważoną żywność dla wszystkich. Wspierani przez Europejski Instytut Innowacji i Technologii (EIT), organ Unii Europejskiej, inwestujemy w projekty, organizacje i osoby, które podzielają nasze cele dotyczące zdrowego i zrównoważonego systemu żywnościowego.

Autor:EIT Food
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Eko Kongresy i Targi Procesy i Technologie

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.