Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Główny Inspektor JHARS objął patronatem FoodFakty Safety Week

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

FoodFakty Safety Week to wydarzenie organizowane przez portal FoodFakty w ramach tegorocznych obchodów Międzynarodowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności 2021 przypadającego na 7 czerwca. Zostało ono objęte patronatem przez Głównego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów-Rolno Spożywczych, który odpowiada w Polsce za koordynację współpracy z Komisją Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO - pomysłodawcą obchodów Dnia Bezpieczeństwa Żywności na świecie.

FoodFakty Safety Week odbędzie się w terminie 7-11 czerwca 2021 roku na platformie on-line. W trakcie pięciu dni trwania powyższego e-forum wystąpi 35 ekspertów z instytucji rządowych, środowisk akademickich oraz sektora prywatnego. Wśród prelegentów prezentacje wygłoszą również pracownicy działającego w GIJHARS Punktu Kontaktowego Komisji Kodeksu Żywnościowego FAO/WHO dla Polski, który wspiera merytorycznie wydarzenie od początku jego organizacji. Prelekcje dotyczyć będą globalnej roli KKŻ FAO/WHO w kształtowaniu kultury bezpieczeństwa żywności oraz nowych ogólnych zasad higieny żywności wraz z systemem HACCP zatwierdzonych pod koniec 2020 roku.

Udział w wydarzeniu jest bezpłatny. Chęć uczestnictwa można zgłosić za pośrednictwem formularza rejestracyjnego do czego serdecznie Państwa zachęcamy.

Więcej informacji na temat programu FoodFakty Safety Week oraz samego Międzynarodowego Dnia Bezpieczeństwa Żywności 2021 znajdą Państwo na stronach internetowych organizatora oraz Komisji Kodeksu Żywnościowego.

Zachęcamy także do śledzenia naszych aktualności.

 

Źródło: IJHARS

Autor:IJHARS
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności Inspekcje Państwowe

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.