Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Nowa globalna strategia WHO na rzecz bezpieczeństwa żywności 2022-2030

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności

Po 20 latach WHO zaktualizowała swoją Globalną Strategię Bezpieczeństwa Żywności jako krok w kierunku bezpieczniejszego i zdrowszego świata oraz wzmocnienia wielosektorowej współpracy i innowacyjnych podejść do zdrowia publicznego.

Wizja strategii zakłada, że wszyscy ludzie na całym świecie, spożywać będą bezpieczną i zdrową żywność, aby zmniejszyć obciążenie chorobami przenoszonymi przez żywność.

Dołącz do przedstawicielu Departamentu Żywienia i Bezpieczeństwa Żywności WHO podczas webinarium inauguracyjnego w dniu 17 października 2022 r., w godzinach 12:00 - 13:00 CET, aby dowiedzieć się z pierwszej ręki, jak WHO, partnerzy i członkowie Technicznej Grupy Doradczej ds. Bezpieczeństwa Żywności pracują nad wsparciem państw członkowskich w realizacji strategii.

Link do webinarium: https://who.zoom.us/webinar/register/WN_fJl9E3MDTAiG8dALx9bTkQ 

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności

Autor: WHO

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.