Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Program Konferencji ZPM już dostępny!

Kategoria: Biznes

Portal FoodFakty ma zaszczyt zaprosić Państwa na organizowane przez Związek Polskie Mięso spotkanie branżowe: ,,Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a branżą mięsną", które odbędzie się w dniach 14-15.02.2019r. w Hotelu Centrum Konferencyjno-Wypoczynkowe Pałac i Folwark Łochów.

W trakcie spotkania poruszone zostaną tematy związane z:

- problemami chorób zakaźnych zwierząt

- technologią mycia i dezynfekcji

- bioasekuracją w zakresie ASF

- rolą laboratoriów PIWet-PIB w zakresie ochrony zdrowia publicznego

- prognozami na rok 2019

> Szczegółowy program konferencji Bezpieczeństwo żywności – nadzór, podział kompetencji oraz doświadczeń we współpracy pomiędzy służbami weterynaryjnymi a branżą mięsną <

Formularz zgłoszeniowy

Wybierz obszar: Przemysł mięsny

Autor: Związek Polskie Mięso

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.