Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Rola najwyższego kierownictwa w systemach zarządzania bezpieczeństwem żywności

Kategoria: Biznes

Wszystkie działania i decyzje podejmowane w przedsiębiorstwach z sektora spożywczego zależą od przedstawicieli najwyższego kierownictwa. Osoby piastujące stanowiska kierownicze są nie tylko odpowiedzialne za rozwój kierowanej przez siebie organizacji, za osiągane zyski czy udział w rynku, ale ich odpowiedzialność obejmuje również jakość, bezpieczeństwo oraz legalność wyrobów produkowanych przez firmy, którymi zarządzają. To właśnie w ich rękach spoczywa zdrowie a nawet życie konsumentów. Ich postawa ma wpływ na poziom zdrowia publicznego, a od ich stylu przywództwa i kultury organizacyjnej zależy czy firma przez nich zarządzana osiągnie sukces.

VI Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Podczas wykładu, 11 września br. w trakcie Kongresu Bezpieczeństwa Żywności postaramy się znaleźć odpowiedź na pytania: Czym jest przywództwo i jaka jest rola przywódcy? Czym jest kultura organizacyjna oraz jak ją modyfikować i doskonalić? Jak przywództwo i kultura organizacyjna przenikają się i wpływają na siebie oraz jak przywództwo i kultura organizacyjna opisane są w systemach zarządzania?

Zapisy oraz pełen harmonogram dostępne na stronie: http://foodcongress.org/ 

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: ISOQAR

ISOQAR

Paweł Dąbrowski - Dyrektor Zarządzający w jednostce certyfikującej ISOQAR. Auditor systemów zarządzania jakością i bezpieczeństwem żywności.

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.