Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Światowe Wiodące Targi Piekarnictwa, Cukiernictwa i Snacków już za kilka dni

Kategoria: Biznes

Już za kilka dni, podczas Światowych Wiodących Targów Piekarnictwa, Cukiernictwa i Snacków – iba, Monachium ponownie stanie się miejscem spotkań  wystawców i  odwiedzających z całego świata. Co trzy lata targi iba przyciągają przedstawicieli przemysłu piekarniczego i cukierniczego, prezentując bardzo szeroką ofertę komponentów i dodatków, usług, urządzeń i maszyn oraz całe linie produkcyjne. To właśnie tutaj spotykają się odnoszące sukces przedsiębiorstwa począwszy od zakładów rzemieślniczych, przez duże piekarnie aż po przedstawicieli rozwiązań przemysłowych. Piekarze i cukiernicy znajdą wszystko, co niezbędne do codziennej produkcji.

iba to długo wyczekiwana impreza – ostatnia edycja jeszcze przed pandemią  miała blisko 1400 wystawców z 50 krajów oraz 77.000 zwiedzających. W październiku czeka nas pierwsza po przerwie spowodowanej covidem stacjonarna wystawa.

W 10 halach targowych na powierzchni wystawienniczej liczącej ponad 100.000 m2 zostanie zaprezentowany kompletny przegląd wszystkich nowinek produktowych dostępnych na rynku, a szczegółowa oferta targów to:

  • maszyny piekarnicze i cukiernicze • zaopatrzenie piekarni i cukierni • środki do pieczenia, surowce i dodatki • piece piekarnicze i osprzęt • artykuły dekoracyjne • usługi • technologia energetyczna, wentylacyjna i klimatyzacyjna • gastronomia i catering • półfabrykaty i produkty gotowe • technologia informacyjna • kawa i ekspresy do kawy • technologia chłodnicza i fermentacyjna • sprzęt laboratoryjny i pomiarowy • wyposażenie sklepów, kawiarni i cukierni • logistyka • produkcja makaronu, pizzy i tortilli • optymalizacja procesów i automatyzacja • czyszczenie i higiena • snacki i ich produkcja • lody i ich produkcja • sprzedaż • rozwiązania opakowaniowe • dostawcy

Świat przemysłu piekarniczego i cukierniczego będzie mógł pochwalić się bardzo szeroką ofertą komponentów i dodatków, usług, urządzeń i maszyn oraz całymi liniami produkcyjnymi. Obfitość produktów, usług, najnowszych trendów i inspiracji: żadne inne targi w tej dziedzinie nie mają tak bogatej oferty, jak targi iba. Piekarze i cukiernicy znajdą wszystko, co niezbędne do codziennej produkcji. Ale również gastronomowie, właściciele kawiarni, przedstawiciele handlu detalicznego, specjaliści branży hotelowej i dostawcy żywności napotkają na targach iba niemal nieograniczony, różnorodny wachlarz ofert.

iba.OKTOBERFEST TENT – stałym elementem targów iba jest namiot Oktoberfest. Bawarskie specjały wraz z muzyką na żywo zadowolą nie tylko amatorów piwa. Namiot usytuowany będzie w hali A4.

Bilety na targi iba są w sprzedaży online na stronie targów: https://www.iba-tradefair.com/en

Podczas targów odwiedzający mają dostęp nie tylko do bogatej oferty wystawców ale również do wszystkich wydarzeń towarzyszącym targom, do których należą liczne warsztaty i pokazy, seminaria jak np. Akademia iba czy najlepsze praktyki piekarnicze na żywo.  Treningi prezentowane podczas Akademii iba prowadzone będą w jęz. angielskim a ich program jest dostępny na stronie internetowej targów.

Niewątpliwie w dniach 22-26 października czeka na nas w Monachium bardzo ciekawa impreza, pełna nowości i atrakcji.

Źródło: Biuro Targów Monachijskich w Polsce

Wybierz temat: Kongresy i Targi Przemysł piekarski

Autor: Biuro Targów Monachijskich w Polsce

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.