Specjalistka ds. procedur celnych w FoodLaw – Centrum Prawa Żywnościowego i Produktowego. Właścicielka agencji celnej z wieloletnią i szeroką praktyką w odprawach celnych.
Moją pasją jest jedzenie. Szczególnie bardziej skomplikowane tematy jak żywność innowacyjna oraz produkty złożone. Wspieram zarówno duże podmioty rynkowe, jak i mniejsze firmy, doradzając im w zakresie wymogów formalnych (w tym notyfikacji) oraz składu produktów. Współpracując z różnymi podmiotami, staram się indywidualnie podejść do potrzeb każdego klienta, dostosowując rozwiązania do ich specyfiki. Moja praca to nie tylko wykonywanie formalności, ale również budowanie długotrwałych relacji z klientami, którzy doceniają moje zaangażowanie i profesjonalizm.
Ciągle się dokształcam kończąc kolejne kierunki studiów, uczestnicząc w wielu szkoleniach i wydarzeniach branżowych.
Moja agencja celna jest miejscem, gdzie wraz z moim zespołem precyzyjnie i profesjonalnie zajmuję się wszelkimi kwestiami związanymi z procedurami celno-skarbowymi. Z przyjemnością pomagam na każdym etapie działalności. Niezależnie od tego, czy jesteście polskim producentem, który pragnie wprowadzić swój produkt na rynek zagraniczny, czy też planujecie zaimportować nowy produkt do swojego katalogu towarowego – jesteśmy tu, aby wesprzeć wasze działania. Moja wiedza i doświadczenie w obszarze międzynarodowego handlu oraz współpracy z różnymi branżami pozwala mi skutecznie doradzać i realizować projekty na skalę globalną.
Moja praca to nie tylko obowiązki zawodowe, ale również pasja i zaangażowanie w rozwijanie wiedzy na temat żywności oraz wspieranie klientów w osiąganiu ich celów biznesowych. Dzięki mojej wiedzy i doświadczeniu, pomagam firmom w efektywnym przestrzeganiu przepisów, aby produkty trafiały na rynek w sposób zgodny z obowiązującymi regulacjami.
Słowa kluczowe: