Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Wirtualna fabryka mięsa i wędlin

Kategoria: Procesy i Technologie

Poznaj procesy najlepszych praktyk w branży mięsnej oraz uzyskaj odpowiedź na pytanie o to jak pracują branżowi liderzy.

Zachęcamy do odwiedzenia wirtualnej fabryki mięsa i wędlin oraz poznania procesów z jakich korzystają najlepsi w branży.

Etapy podróży po wirtualnej fabryce mięsa i wędlin przedstawiają najważniejsze procesy w łańcuchu tworzenia wartości w formie sekwencji wideo. Pokażemy wdrożone procesy najlepszych praktyk  oraz miejsca, w których możliwa jest cyfryzacja i optymalizacja procesów za pomocą systemu ERP/MES – od przyjęcia towarów poprzez rozbiór i produkcję aż do śledzenia pochodzenia.

Podczas wizyty w wirtualnej fabryce mięsa i wędlin dowiesz się m.in.: 

  • Jak wiodące zakłady mięsne sterują i optymalizują procesy
  • Gdzie tkwi potencjał cyfryzacji
  • Dlaczego inwestycja w branżowy system ERP jest opłacalna

 

Przejdź do wirtualnej fabryki

https://www.csb.com/pl/wiedza/knowledge-hub/materialy-wideo/procesy-najlepszych-praktyk-w-branzy-miesnej

 

Autor:CSB - System Polska Sp. z o.o.
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Procesy i Technologie

  • 21.11.2022

    Zakłady Mięsne Skiba S.A. - organiczny wzrost z systemem ERP

    Zakłady Mięsne Skiba S.A. powstały w 1991 roku. Przedsiębiorstwo jest jedną z największych firm rodzinnych w Polsce, która specjalizuje się w produkcji wieprzowiny i wyrobów gotowych. Nowoczesne technologie, wyspecjalizowana kadra, wysokie standardy jakości i bezpieczeństwa żywności, a także odpowiedzialność za środowisko naturalne oraz działalność na rzecz lokalnej społeczności trwale wpisują się w strategię zrównoważonego rozwoju, która w rezultacie pozwala na realizację ambitnych wyzwań.

     

    Czytaj więcej
  • 29.09.2022

    Dokładne planowanie, mniej pośpiechu

    Systemy do planowania produkcji oznaczają większą elastyczność procesów i niższe koszty. Przy czym najlepiej jest, gdy są one bezpośrednio zintegrowane z oprogramowaniem ERP.

    Czytaj więcej
  • 31.08.2022

    Jak obniżyć koszty magazynowe?

    Niższe koszty magazynowe znajdują się wysoko na liście życzeń prawie wszystkich handlowców i producentów żywności. Wielu z nich ponosi w tym obszarze wysokie koszty. Dlaczego tak jest? Niektóre magazyny są nieprzejrzyste, inne przestarzałe technologicznie, a w większości przypadków są one po prostu przepełnione. Co więc należy zrobić, aby uniknąć niepotrzebnych wydatków?

    Czytaj więcej

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.