Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Celem Bind 4.0 jest połączenie potencjału międzynarodowych startupów z infrastrukturą, doświadczeniem oraz zasobami dużych korporacji Kraju Basków w takich sektorach jak:
Platforma współpracuje z ponad 80 firmami partnerskimi o ugruntowanej pozycji rynkowej: Mercedes-Benz, Siemens Gamesa, Iberdrola, Petronor Repsol, Michelin, Uvesco, ArcelorMittal, Enagas, Gestamp, Maier Group, Quirónsalud, FAES Farma, Coca-Cola European Partners i inne. W poprzednich edycjach o dofinansowanie ubiegało się ponad 160 podmiotów.
Dlaczego warto wziąć udział w programie akceleracyjnym Bind 4.0?
Program zapewnia startupom nawiązanie współpracy z dużymi firmami międzynarodowymi, badanie rynku, wejście na jeden z najbardziej ugruntowanych ekosystemów biznesowych w Europie, mentoring 1:1, specjalistyczne szkolenia i wsparcie akceleracyjne oraz dostęp do publicznego i prywatnego finansowania. Wszystko to bez kapitału własnego.
Jak się zgłosić do programu?
Zgłoszenia do programu przyjmowane są w terminie 08.07.2022-09.09.2022 za pośrednictwem następującego → linku.
Dodatkowo zachęcamy do udziału w webinarze, w trakcie którego kandydaci, a następnie uczestnicy programu będą mieli możliwość zaprezentowania się:
– 28 lipca → (rejestracja otwarta)
>>Pobierz broszurę informacyjną o programie<<
Biuro Basque Trade & Investment w Warszawie pozostaje do Państwa dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań.
Tetiana Kalachyk, tkalachyk@basquetrade.eus, M +48 517 027 444
Przeczytaj także
W imieniu Komitetu Organizacyjnego z przyjemnością zapraszamy do udziału w IV międzynarodowej konferencji Nordic Baltic Drying Conference, organizowanej przez Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu, która odbędzie się we Wrocławiu w dniach 7-9 września 2022 roku.
Siedem międzynarodowych stowarzyszeń zajmujących się żywnością roślinną połączyło siły w grupie roboczej, której misją jest wspieranie rozwoju sektora zyskującego na popularności na całym świecie.
Nowy Jork, 11 sierpnia 2021 r. raport Bloomberg – Rynek żywności pochodzenia roślinnego może stanowić ok. 7,7% światowego rynku białka do 2030 r. A wartościowo szacuje się, że będzie wart ponad 162 mld USD, w porównaniu do 29,4 mld USD w 2020 r. W tym samym czasie zapotrzebowanie na białka zwierzęce, może osiągnąć wartość 1,2 bln USD. Jak w takim razie zachowują się poszczególni wielcy gracze oraz jak kształtuje się sytuacja na polskim rynku produktów konsumenckich?