Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Właśnie wystartowała 7. edycja Bind 4.0 - programu dla międzynarodowych startupów

Kategoria: Biznes

Celem Bind 4.0 jest połączenie potencjału międzynarodowych startupów z infrastrukturą, doświadczeniem oraz zasobami dużych korporacji Kraju Basków w takich sektorach jak:

  • Health & Food,
  • Intelligent Industry,
  • Clean Energy & Sustainability.

Platforma współpracuje z ponad 80 firmami partnerskimi o ugruntowanej pozycji rynkowej: Mercedes-Benz, Siemens Gamesa, Iberdrola, Petronor Repsol, Michelin, Uvesco, ArcelorMittal, Enagas, Gestamp, Maier Group, Quirónsalud, FAES Farma, Coca-Cola European Partners i inne. W poprzednich edycjach o dofinansowanie ubiegało się ponad 160 podmiotów.

Dlaczego warto wziąć udział w programie akceleracyjnym Bind 4.0?

Program zapewnia startupom nawiązanie współpracy z dużymi firmami międzynarodowymi, badanie rynku, wejście na jeden z najbardziej ugruntowanych ekosystemów biznesowych w Europie, mentoring 1:1, specjalistyczne szkolenia i wsparcie akceleracyjne oraz dostęp do publicznego i prywatnego finansowania. Wszystko to bez kapitału własnego.

Jak się zgłosić do programu?

Zgłoszenia do programu przyjmowane są w terminie 08.07.2022-09.09.2022 za pośrednictwem następującegolinku.

Dodatkowo zachęcamy do udziału w webinarze, w trakcie którego kandydaci, a następnie uczestnicy programu będą mieli możliwość zaprezentowania się:

  • Webinar – BIND 4.0: Implement Startup Solutions with Industry 4.0 Leading Corporate Clients

– 28 lipca (rejestracja otwarta)

>>Pobierz broszurę informacyjną o programie<<

Biuro Basque Trade & Investment w Warszawie pozostaje do Państwa dyspozycji w razie jakichkolwiek pytań.

Tetiana Kalachyk, tkalachyk@basquetrade.eus, M +48 517 027 444

Autor:Basque Trade and Investment
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Alert NDP

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.