Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Żywność jutra w centrum uwagi - ruszył FoodFakty Summit food4tomorrow

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności , Biznes

Rozpoczął się FoodFakty Summit food4tomorrow. Misją tego unikalnego projektu jest pokazanie możliwości i potencjału polskiej nauki oraz rozwoju branży spożywczej, dialogu z instytucjami centralnymi i wymiana wiedzy pomiędzy delegatami firm produkcyjnych.

To pierwsze tak duże post pandemiczne spotkanie środowiska nauki, przedstawicieli instytucji centralnych oraz producentów i dystrybutorów żywności w Polsce. Wydarzenie zorganizowane na terenie kampusu Politechniki Łódzkiej obejmuje ponad 20 merytorycznych sesji w 5 ścieżkach tematycznych, sesje plenarne z panelami dyskusyjnymi, warsztaty i wiele form networkingu.

Patronat honorowy na wydarzeniem objął Minister Rolnictwa Pan Czesław Siekierski oraz Prezydent Łodzi Pani Hanna Zdanowska.

W ciągu dwóch dni ponad 100 prelegentów i ekspertów podzieli się swoją wiedzą z ponad 600 uczestnikami szczytu, debatując na temat żywności jutra.

Podczas spotkań podejmowane są kluczowe dla branży i nurtujące konsumentów zagadnienia, takie jak m.in.:

  • alternatywne źródła białek, w tym pochodzących z hodowli insektów,
  • wpływ mikrobiomu oraz żywności funkcjonalnej na zdrowie człowieka,
  • nowa żywność, czyli taka, która wcześniej nie była w ogóle spożywana w Europie,
  • aspekty bezpieczeństwa zdrowotnego i ekonomicznego konsumentów, w tym: zafałszowania żywności, alergie pokarmowe i alergeny w żywności,
  • materiały z recyklingu w opakowaniach żywności.

- Formuła projektu zbudowana została z jednoznacznym celem pogłębienia dialogu pomiędzy najważniejszymi ogniwami łańcucha żywności – producentami, inspekcjami oraz nauką – podkreśla Janusz Olejnik, pomysłodawca i organizator przedsięwzięcia, właściciel portalu FoodFakty. 

 Załączamy krótką fotorelację z pierwszego dnia!

Pierwsze rejestracje i spotkania przy kawie już za nami!

Oficjalne otwarcie Summit oraz briefing prasowy

 

 

Partnerzy FoodFakty Summit food4tomorrow

Autor:FoodFakty Portal
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.