Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
W dniu 23 lutego 2019 po raz trzeci cała Małopolska będzie miała okazję zapoznać się z nowościami branżowymi z zakresu zdrowego stylu życia. Firmy z całej Polski zapewnią różnorodność produktów i usług, które w sposób naturalny i ekologiczny pomogą zadbać o zdrowie w wielu sferach. Odwiedzający będą mogli przetestować i zakupić kosmetyki naturalne, środki czystości, rośliny, odzież, produkty użytku domowego, certyfikowaną żywność ekologiczną oraz inne wyroby produkowane w duchu eko i fair trade. Eksperci zaś doradzą jak odpowiednie się odżywiać oraz pomogą dobrać indywidualny program ćwiczeń. Uzupełnieniem wiedzy prozdrowotnej będzie również udział w ciekawych prelekcjach i pokazach.
Odwiedzający będą mieli szansę skorzystać z bezpłatnych badań, konsultacji i porad. To świetna okazja, by sprawdzić stan swojego organizmu oraz uzyskać wiedzę w jaki sposób walczyć z negatywnymi skutkami czynników zewnętrznych (np. smog) na nasze zdrowie.
Targi na Zdrowie będą pełne inspiracji i ekologicznych rozwiązań dla osób w każdym wieku. Jest to również miejsce spotkań producentów i dystrybutorów w celu nawiązywania współpracy.
Targi odbędą się w nowej przestrzeni Hali Czyżyny zlokalizowanej przy al. Jana Pawła II 37 (wjazd od ul. Życzkowskiego). Dogodny dojazd komunikacją miejską z każdego punktu w Krakowie, przystanek AWF – linie tramwajowe nr 4, 5, 9, 52, 70. W pobliżu hali znajdują się również liczne, bezpłatne miejsca parkingowe.
Największe Wydarzenie w Krakowie łączące najważniejsze kategorie bio i eko branży. Wszystko związane ze zdrowym stylem życia, zgromadzone w jednym miejscu i o jednym czasie!
By cieszyć się zdrowiem jak najdłużej!
Data: 23 lutego 2019 (niedziela)
Godziny: 10:00 – 18:00
Miejsce: Hala Czyżyny – CSiR PK al. Jana Pawła II 37 (wjazd od ul. Życzkowskiego)
Strona: www.targinazdrowie.pl
Wydarzenie FB: https://www.facebook.com/events/390680491603299/
Bilety on-line: http://bit.ly/tnz-bilety oraz w aplikacji Going.
Przeczytaj także
Produkty pochodzenia roślinnego i produkty funkcjonalne zyskują coraz większą popularność na rynku, w związku z czym składniki związane z tymi produktami również zyskują coraz większe zainteresowanie producentów...
Według badania opublikowanego w czasopiśmie JAMA Pediatrics prawie jedna czwarta młodych dorosłych i jedna piąta nastolatków w Stanach Zjednoczonych cierpi na stan przedcukrzycowy.
Spożycie probiotyków i produktów zawierających probiotyki systematycznie rośnie, konsumenci w coraz większym stopniu dostrzegają rolę wspomagania układu pokarmowego wpływającego na jakość życia i jego wpływ na zdrowie całego organizmu.