Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

III Sympozjum z cyklu „Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności”

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Biznes

Mamy przyjemność zaprosić na III Sympozjum z cyklu „Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności”, które odbędzie się w dniach 16 – 18 kwietnia 2018 roku w Kirach (k. Zakopanego) w Ośrodku Szkoleniowo-Wypoczynkowym SGGW „Marymont”. Wydarzenie organizowane jest przez Zakład Higieny i Zarządzania Jakością Żywności SGGW w Warszawie, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności Zarząd Główny oraz Sekcję Bezpieczeństwa Żywności Komitetu Nauk o Żywności i Żywieniu PAN.

Sympozjum kierujemy do środowiska naukowego oraz instytucji i firm związanych z branżą spożywczą.

Zakres tematyczny obejmuje szereg zagadnień dotyczących żywności, uwzględniających takie aspekty, jak: czynniki warunkujące jakość produktów żywnościowych, stan i perspektywy bezpieczeństwa żywnościowego, zjawisko strat i marnotrawstwa żywności.

Wyrażamy przekonanie, że udział w Sympozjum będzie wspaniałą okazją do wymiany poglądów, dyskusji i spotkań społeczności naukowej z otoczeniem gospodarczym, a nawiązane kontakty przyczynią się do korzyści wynikających ze współpracy.

 

Patronat nad sympozjum objęła Federacja Polskich Banków Żywności oraz portal żywnościowy FoodFakty.pl

Szczegółowe informacje znajdują się na stronie: III Sympozjum z cyklu „Bezpieczeństwo Żywnościowe i Żywności”

kontakt:   sympozjum_bezpieczenstwo@sggw.pl

 

SERDECZNIE ZAPRASZAMY DO UDZIAŁU W SYMPOZJUM!

Autor: PTTŻ

Przeczytaj także

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.