Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Natureef pomaga łączyć inwestorów i bio-startupy

Kategoria: Opakowania

Stowarzyszenie Natureef wyłoni 10 startupów z obszaru biogospodarki, które zaprezentują się przed inwestorami podczas wydarzenia Explore and Expand Workshop organizowanego 2 czerwca w warszawskiej Kinotece. Do 16 maja można zgłosić udział swojej firmy.

Celem wydarzenia jest połączenie obiecujących startupów z inwestorami poszukującymi projektów wartych wsparcia. W trakcie E&E Workshop odbędzie się sesja pitchingowa na żywo, podczas której młodzi przedsiębiorcy zaprezentują swoje unikalne rozwiązania polskiemu rynkowi Venture Capital. E&E Workshop to dla nich szansa na znalezienie inwestora, który zaangażuje się finansowo w ich projekt. Cenna będzie również informacja zwrotna na temat swojego pomysłu oraz samego wystąpienia. Udział będzie również okazją do poznania wielu rozwiązań z obszaru biogospodarki i możliwością nawiązania ciekawych relacji biznesowych. Prezentacja startupów odbędzie się bowiem w ramach planowanego na 1,5 tys. uczestników wydarzenia Reach4.biz Meetup – Inwestycje w startupy i spółki młode. Firmy zakwalifikowane przez Natureef do udziału będą mogły skorzystać z mini-stoiska promocyjnego, na którym będą mogły wygodnie prowadzić rozmowy z potencjalnymi inwestorami.

Aby wziąć udział w E&E Workshop, należy wysłać swoją prezentację na adres kfrontczak@natureef.pl do 16 maja br. Z nadesłanych zgłoszeń specjaliści Natureef wybiorą 10 najlepszych. Ich autorzy wystąpią na scenie przed inwestorami 2 czerwca. Udział w E&E Workshop  jest bezpłatny dzięki finansowaniu w ramach BioeconomyVentures - międzynarodowej platformy współpracy dla europejskiej biogospodarki, której Ambasadorem w Polsce jest Stowarzyszenie Natureef.

Do udziału mogą zgłosić się startupy oferujące rozwiązania, które zostały co najmniej przetestowane w środowisku porównywalnym do docelowego (tzw. TRL4). Muszą one jednocześnie działać w jednej z dziedzin biogospodarki, która obejmuje m.in. rolnictwo, akwakulturę i morze, biopaliwa, żywność i pasze, przemysł drzewny i papierniczy, kosmetyki, tekstylia, chemię specjalistyczną, konopie, zagospodarowanie odpadów i dziedziny pokrewne. Pełną listę branż i szczegółowe warunki uczestnictwa znaleźć można na stronie wydarzenia natureef.pl/bioeconomyventures.

Więcej informacji udziela: Konrad Frontczak, Project Manager w Stowarzyszeniu Natureef, tel. 505 066 276, kfrontczak@natureef.pl.

Autor:Natureef
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Opakowania

  • 06.04.2022

    Czy powlekany papier może być przyjazny środowisku?

    Powlekany papier zyskuje na popularności jako materiał do pakowania żywności, zastępując m.in. plastik i zabronione już opakowania ze spienionego polistyrenu. Nie istnieje jednak żadna uniwersalna metoda określania jego przydatności do recyklingu. Nie do końca wiadomo też, do pakowania jakich produktów nadaje się on najlepiej. Jak zatem produkować, a następnie dobierać najlepsze materiały w celu skutecznego i przyjaznego środowisku pakowania żywności? Odpowiedzi na te pytania przyniosą wyniki projektu REPAC².

    Czytaj więcej
  • 10.03.2022

    Znakowanie opakowań to skuteczne narzędzie gospodarki obiegu zamkniętego

    To, ile odpadów uda się przetworzyć zamiast wywieźć do spalarni lub na wysypisko zależy od tego, jak skutecznie każdy z nas segreguje zużyte opakowania. Z kolei codzienna segregacja zależy w dużym stopniu od informacji, którą możemy znaleźć na opakowaniu.

    Czytaj więcej
  • 17.02.2022

    Cenna wiedza z Natureef

    Stowarzyszenie Natureef przedstawia założenia swojej nowej strategii i prezentuje działania na rzecz firm z branży opakowaniowej i spożywczej. - Do końca 2023 roku chcemy, aby 100 proc. nowych opakowań, z których korzystają producenci żywności zrzeszeni w stowarzyszeniu Natureef nadawało się do recyklingu - zapowiada prezes organizacji Jaśmina Solecka. Jakie jeszcze cele stawia sobie stowarzyszenie zrzeszające producentów i odbiorców opakowań? Jakimi narzędziami wspiera te podmioty?

    Czytaj więcej

Artykuł opublikowany dzięki firmie:

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.