Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Rusza foodtech.ac ALL-STARS – czyli akademia foodowego innowatora

Kategoria: Biznes

Założyciele najprężniej działającego akceleratora startupów spożywczych w europie środkowo-wschodniej foodtech.ac i funduszu AC/VC Foodtech Impact Fund ruszają z kolejną, siódmą już, edycją programu. Ta przełomowa inicjatywa od 6 lat wspiera startupy i przedsiębiorców kształtując przyszłość technologii spożywczych w naszym regionie (wśród inwestycji foodtech.AC/VC są takie startupy jak Listny Cud, Roślinny Qurczak, czy Rebread).

Tym razem oferują nowy, niespotykany format w akceleracji: foodtech.ac ALL-STARS to program rozwijania kompetencji biznesowych niezbędnych, nie tylko początkującym i doświadczonym przedsiębiorcom, ale także korporacyjnym wyjadaczom.

To naszpikowany wiedzą kurs na foodowego innowatora, niezależnie od rozmiaru organizacji. Oprócz najnowszej wiedzy z branży, uczestnicy zbudują relacje z ludzmi, którzy stworzyli największe biznesy spożywcze w kraju.

Eksperci podzielą się praktyczną wiedzą z:

- zarządzania zarówno foodowym startupem, jak i dużą firmą,

- finansów i inwestycji,

- motywowania zespołu i dbania o zdrowie psychiczne,

- prawa w żywności,

- marketingu w branży spożywczej,

- storytellingu oraz przemawiania publicznego,

- e-commerce i e-grocery,

- technologii żywności i rozwoju nowych produktów.

Piotr Grabowski – Współzałożyciel: Te i wiele innych umiejętności są niezbędne do osiągnięcia ogromnego foodowego sukcesu. Dodatkowo praca startupów i dużych firm w jednym miejscu to przedsiębiorczy koktajl, z który pozwoli obu stronom uczyć się od siebie nawzajem.

Michał Mądry – Dyrektor Zarządzający: foodtech.ac to 8 tygodni szkoleń prowadzonych przez naprawdę wysokiej klasy ekspertów. Nasz akcelerator daje uczestnikom znacznie więcej – bilet wstępu do społeczności pełnej pasjonatów, przedsiębiorców, ekspertów i mentorów, producentów i dostawców – których łączy wspólna chęć zmiany, a także inwestorów, którzy widzą, że ta zmiana będzie przynosić ogromne zyski.

Michał Piosik – Współzałożyciel: Szukamy projektów, które pomogą branży spożywczej znaleźć nowe rozwiązania starych problemów.  O czym mowa? Jakiekolwiek technologie i produkty, które przyczyniają się do poprawy zdrowia ludzi i planety – sektor spożywczy to jedna z najbardziej emisyjnych gałęzi przemysłu w Polsce i UE, a wciąż brak w niej nowoczesnych technologii, dobrego zarządzania i zrównoważonego rozwoju. Pomożemy przedsiębiorcom z takimi rozwiązaniami podbić rynek.

Rekrutacja trwa do 5 kwietnia. Aplikuj już dziś na stronie www.foodtech.ac !

Wybierz temat: Dodatki i składniki Plant-based

Autor: foodtech.ac

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.