-
Wymagania systemu HACCP wg Codex Alimentarius. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP.
Kategoria: Higiena i Haccp, 22.08.2024
-
Jak stworzyć dobry program monitorowania środowiska produkcji żywności – sanityzacja w praktyce.
Kategoria: Higiena i Haccp, 26.08.2024
-
Planowanie harmonogramów w oparciu o ocenę ryzyka (monitoring środ., mycie i dezynfekcja, utrzymanie ruchu).
Kategoria: Higiena i Haccp, 27.08.2024
-
Mycie i dezynfekcja maszyn i urządzeń w przemyśle spożywczym.
Kategoria: Higiena i Haccp, 28.08.2024
-
Walidacja procesów czyszczenia, mycia i dezynfekcji czyli jak uzyskać obiektywne dowody, że wdrożona metoda jest skuteczna.
Kategoria: Higiena i Haccp, 29.08.2024
-
Dobra praktyka produkcyjna i higieniczna z uwzględnieniem zasad HACCP. Podstawowe zasady bezpieczeństwa żywności dla pracowników operacyjnych.
Kategoria: Higiena i Haccp, 30.08.2024
-
Przechowywanie ziaren zbóż. Fumigacja, dezynsekcja i zabiegi sanitarne w magazynach.
Kategoria: Higiena i Haccp, 17.09.2024
-
Jak poprawnie opracować plany oceny zagrożeń i ryzyka w systemach bezpieczeństwa żywności (HACCP, VACCP, TACCP)?
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.09.2024
-
Gospodarka odpadami w przedsiębiorstwie – obowiązki podmiotów, nowe wyzwania w 2024 r.
Kategoria: Higiena i Haccp, 19.09.2024
-
Nowe podejście co do wymagań systemu HACCP wg.Codex Alimentarius/ ISO 22000. Szkolenie doskonalące dla zespołu HACCP).
Kategoria: Higiena i Haccp, 23.09.2024