Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Kategoria: Biznes
Komunikat Organizatora: Biuro IFS w Polsce jako główny organizator uprzejmie informuje, że w trakcie Kongresu Bezpieczeństwa Żywności „Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie.”, który odbędzie się 11 października 2017 w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie, dla wszystkich zainteresowanych wystawców oraz publiczności przygotowana zostanie wystawa innowacyjnych technologii, produktów, opakowań i rozwiązań logistycznych.
Strona Kongresu: http://foodcongress.org/
Szczegóły dostępne w załączniku poniżej.
Przeczytaj także
Serdecznie zapraszamy na IV Kongres Bezpieczeństwa Żywności na temat: "Jakość i bezpieczeństwo żywności oraz wykorzystanie innowacyjnych rozwiązań źródłem sukcesu w biznesie"...