RASFF
-
04.05.2023
Raport tygodniowy RASFF (24.04-30.04.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
26.04.2023
Raport tygodniowy RASFF (17.04-23.04.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
19.04.2023
Raport tygodniowy RASFF (10.04-16.04.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
12.04.2023
Raport tygodniowy RASFF (03.04-09.04.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
05.04.2023
Raport tygodniowy RASFF (27.03-02.04.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
31.03.2023
Coroczny przegląd systemów zarządzania bezpieczeństwem żywności w organizacji wspomagany danymi z systemu RASFF
Jak co roku FoodFakty dla klientów Strefy Managera przygotowały pełną i szczegółową analizę notyfikacji w systemie RASFF. Raport za 2022 rok jest już gotowy.
-
29.03.2023
Raport tygodniowy RASFF (20.03-26.03.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
22.03.2023
Raport tygodniowy RASFF (13.03-19.03.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
15.03.2023
Raport tygodniowy RASFF (06.03-12.03.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
09.03.2023
Raport tygodniowy RASFF (27.02-05.03.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
01.03.2023
Raport tygodniowy RASFF (20.02-26.02.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
22.02.2023
Raport tygodniowy RASFF (13.02-19.02.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
20.02.2023
Obecność Salmonella spp. w jednej partii salami
GIS został poinformowany o wykryciu bakterii Salmonella spp. w określonej poniżej partii salami pochodzącego z Włoch.
-
15.02.2023
Raport tygodniowy RASFF (06.02-12.02.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
08.02.2023
Raport tygodniowy RASFF (30.01-05.02.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
01.02.2023
Raport tygodniowy RASFF (23.01-29.01.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
25.01.2023
Raport tygodniowy RASFF (16.01-22.01.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
18.01.2023
Raport tygodniowy RASFF (09.01-15.01.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
18.01.2023
Przekroczenie najwyższego dopuszczalnego poziomu aflatoksyn w pistacjach
GIS został poinformowany poprzez RASFF o stwierdzeniu przekroczenia najwyższego dopuszczalnego poziomu aflatoksyn w orzechach pistacji, które po konfekcjonowaniu zostały wprowadzone do obrotu przez firmę Bio Planet S.A.
-
11.01.2023
Raport tygodniowy RASFF (02.01-08.01.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
-
04.01.2023
Raport tygodniowy RASFF (26.12-01.01.2023)
System RASFF ma na celu zwiększenie odpowiedzialności oraz wzmocnienie współpracy poszczególnych państw członkowskich, w celu ograniczenia wprowadzania do obrotu niebezpiecznej żywności oraz pasz...
Nasi partnerzy