Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Seminarium “Techniki LC/MSMS w analizie żywności”

Kategoria: Biznes

9 października, w Warszawie, odbędzie się kolejna edycja seminarium poświęconego tematyce analizy i bezpieczeństwa żywności przy użyciu wiodącej techniki analitycznej w branży, spektrometrii mas, pod tytułem “Spektrometria Mas i Analiza Żywności”. Na seminarium omawiane będą główne trendy w analizie zanieczyszczeń i bezpieczeństwa żywności. Jest to wydarzenie cykliczne, organizowane dwa razy do roku przez firmę Spektrometria.

Obecne na rynku systemy LC/MS/MS są niezwykle czułe, coraz częściej jednak okazują się że wysoka czułość nie jest wystarczająca.  Podczas seminarium zaprezentowane zostaną dwa sposoby zwiększenia selektywności - technika różnicowej ruchliwości jonów SelexIon oraz technologia HR (High Resolution).  Ponadto przedstawione zostaną coraz bardziej istotne w branży rozwiązania upraszczające proces przygotowywania próbek takie jak programowalne autosamplery.  Omówione zostaną również istotne aspekty walidacji metod analitycznych wykorzystujących spektrometry mas. Uczestnicy będą również mieli możliwość wysłuchania wykładu, na którym przedstawiona zostanie ocena wpływu wywieranego na organizmy przez różnorodne, zawarte w pożywieniu substancje w perspektywie badań nad zmianami metabolicznymi.

W poprzednich latach seminaria cieszyły się dużym uznaniem. W każdej edycji brało udział od 60 do 80 uczestników.

W czasie spotkania istnieje możliwość dyskusji ze specjalistami oraz zapoznania się z technicznymi możliwościami omawianych rozwiązań.

Program seminarium oraz formularz rejestracyjny

Serdecznie zapraszamy!

 

Autor: Spektrometria

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.