Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Facebook Twitter LinkedIn

V Kongres Bezpieczeństwa Żywności - prelegenci i wykłady - Zapowiedzi

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Kalendarium

Szanowni Państwo, 

rozpoczynamy cykl prezentacji prelegentów i zapowiedzi wykładów, które będą w całości wygłoszone podczas V jubileuszowej edycji Kongresu Bezpieczeństwa Żywności w dniu  6 listopada 2018 r. w Centrum Konferencyjnym Polin w Warszawie. Zapraszamy do zapoznania się z pierwszymi prezentacjami dostępnymi poniżej:

V Kongres Bezpieczeństwa Żywności - wykłady i prelegenci

Kongres służy dialogowi pomiędzy różnymi przedstawicielami łańcucha żywnościowego na temat bezpieczeństwa żywności. Spotykamy się ponownie dla wspólnego zwiększania wiedzy i wymiany doświadczeń właśnie w tym zakresie.   Bezpieczeństwo żywności to wspólne zaangażowanie wszystkich uczestników łańcucha żywieniowego, takich jak:  producenci pierwotni i przetwórcy, logistycy i producenci opakowań i urządzeń, dietetycy i technolodzy, finansiści i ekonomiści, trenerzy i audytorzy, analitycy i specjaliści bezpieczeństwa, a także właściciele standardów i jednostki certyfikujące. Tworzą razem szeroką kulturę bezpieczeństwa żywności i bez ich zaangażowania bezpieczeństwo żywności jest tylko pustym hasłem.

Wielostronność Kongresu potwierdza najlepiej szczegółowa agenda i już w tej chwili bardzo liczne deklaracje uczestnictwa.

Zapowiada się wspaniałe wydarzenie! Każdy dla kogo branża żywnościowa jest sensem pracy zawodowej powinien zarezerwować swój czas. Strona wydarzenia: http://foodcongress.org/ 

Zapraszam serdecznie,
Marek Marzec

Wybierz obszar: V Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Autor: IFS

IFS

Marek Marzec
IFS Business Development Consultant CEE
IFS Central & Eastern Europe Office

Phone: +48 601 957 701
Email: marzec@ifs-certification.com

www.ifs-certification.com

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn