Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

V Kongres Bezpieczeństwa Żywności - prelegenci i wykłady - Zapowiedzi

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Biznes

Szanowni Państwo, 

rozpoczynamy cykl prezentacji prelegentów i zapowiedzi wykładów, które będą w całości wygłoszone podczas V jubileuszowej edycji Kongresu Bezpieczeństwa Żywności w dniu  6 listopada 2018 r. w Centrum Konferencyjnym Polin w Warszawie. Zapraszamy do zapoznania się z pierwszymi prezentacjami dostępnymi poniżej:

V Kongres Bezpieczeństwa Żywności - wykłady i prelegenci

Kongres służy dialogowi pomiędzy różnymi przedstawicielami łańcucha żywnościowego na temat bezpieczeństwa żywności. Spotykamy się ponownie dla wspólnego zwiększania wiedzy i wymiany doświadczeń właśnie w tym zakresie.   Bezpieczeństwo żywności to wspólne zaangażowanie wszystkich uczestników łańcucha żywieniowego, takich jak:  producenci pierwotni i przetwórcy, logistycy i producenci opakowań i urządzeń, dietetycy i technolodzy, finansiści i ekonomiści, trenerzy i audytorzy, analitycy i specjaliści bezpieczeństwa, a także właściciele standardów i jednostki certyfikujące. Tworzą razem szeroką kulturę bezpieczeństwa żywności i bez ich zaangażowania bezpieczeństwo żywności jest tylko pustym hasłem.

Wielostronność Kongresu potwierdza najlepiej szczegółowa agenda i już w tej chwili bardzo liczne deklaracje uczestnictwa.

Zapowiada się wspaniałe wydarzenie! Każdy dla kogo branża żywnościowa jest sensem pracy zawodowej powinien zarezerwować swój czas. Strona wydarzenia: http://foodcongress.org/ 

Zapraszam serdecznie,
Marek Marzec

Wybierz temat: Kongresy i Targi

Autor: IFS

IFS

Marek Marzec
IFS Business Development Consultant CEE
IFS Central & Eastern Europe Office

Phone: +48 601 957 701
Email: marzec@ifs-certification.com

www.ifs-certification.com

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.