Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności, Biznes
Szanowni Państwo,
rozpoczynamy cykl prezentacji prelegentów i zapowiedzi wykładów, które będą w całości wygłoszone podczas V jubileuszowej edycji Kongresu Bezpieczeństwa Żywności w dniu 6 listopada 2018 r. w Centrum Konferencyjnym Polin w Warszawie. Zapraszamy do zapoznania się z pierwszymi prezentacjami dostępnymi poniżej:
V Kongres Bezpieczeństwa Żywności - wykłady i prelegenci
Kongres służy dialogowi pomiędzy różnymi przedstawicielami łańcucha żywnościowego na temat bezpieczeństwa żywności. Spotykamy się ponownie dla wspólnego zwiększania wiedzy i wymiany doświadczeń właśnie w tym zakresie. Bezpieczeństwo żywności to wspólne zaangażowanie wszystkich uczestników łańcucha żywieniowego, takich jak: producenci pierwotni i przetwórcy, logistycy i producenci opakowań i urządzeń, dietetycy i technolodzy, finansiści i ekonomiści, trenerzy i audytorzy, analitycy i specjaliści bezpieczeństwa, a także właściciele standardów i jednostki certyfikujące. Tworzą razem szeroką kulturę bezpieczeństwa żywności i bez ich zaangażowania bezpieczeństwo żywności jest tylko pustym hasłem.
Wielostronność Kongresu potwierdza najlepiej szczegółowa agenda i już w tej chwili bardzo liczne deklaracje uczestnictwa.
Zapowiada się wspaniałe wydarzenie! Każdy dla kogo branża żywnościowa jest sensem pracy zawodowej powinien zarezerwować swój czas. Strona wydarzenia: http://foodcongress.org/
Zapraszam serdecznie,
Marek Marzec