Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Zapraszamy do zapoznania się z komnetarzem eksperta w odniesieniu do systemów kontroli obecności szkodników w zakładzie spożywczym na przykładzie załącznika nr 1 (CAC.RCP 1-1969, Wersja 3 (1997)) do Codex Alimentarius.
Autor komentarza: Ziemowit Rudy, Dyrektor ds. Klientów Sieciowych i Strategicznych VACO sp. z o.o
Słowa kluczowe: prawo żywnościowe, komentarz, szkodniki, zabezpieczenie zakładu, dezynfekcja, dezynsekcja, deratyzacja, DDD
Materiał udostępniony przez: VACO sp. z o. o.
Materiał opublikowany dnia: 17.10.2019
Aby pobrać materiały, musisz się zalogować lub założyć darmowe konto
Załóż konto