Rejestracja do katalogu firm

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Przykładowa Analiza Systemów Kontroli Obecności Szkodników - Case Study

Przykładowa Analiza Systemów Kontroli Obecności Szkodników - Case Study

Jak skutecznie zabezpieczyć zakład przed szkodnikami? - Case Study

Niezwykle ważnym obszarem jest wiedza z zakresu biologii szkodników. Znajomość tego obszaru jest konieczna do prawidłowego przeprowadzenia analizy ryzyka związanego ze szkodnikami. Osoba szacująca ryzyko wystąpienia szkodników musi znać zarówno budowę anatomiczną szkodników, jak również ich behawioryzm. Konieczna jest wiedza na temat środowiska, które sprzyja rozwojowi populacji poszczególnych szkodników. Należy znać ich sposób rozmnażania się, nawyki żywieniowe, tryby aktywności (nocny/dzienny) a nawet zachowania społeczne. Wiedza ta jest konieczna nie tylko do szacowania ryzyka ale również do skutecznego zabezpieczenia zakładu przed szkodnikami.

Zapraszamy do zapoznania się z analizą kontroli obecności szkodników na przykładzie zakładu produkcji spożywczej, przygotowaną przez eksperta z firmy VACO Sp. z o.o.

 

Materiał udostępniony przez: VACO sp. z o. o.

Wypełnij formularz w celu pobrania opracowania

  • W celu udostępnienia pobranych z portalu materiałów, wyrażam zgodę na przekazywanie informacji handlowych oraz marketing bezpośredni za pomocą środków komunikacji elektronicznej oraz telekomunikacyjnych urządzeń końcowych przez podmioty Prokonsument Sp. z o.o. oraz Firmę właściciela powierzonych  materiałów na podstwaie umowy z portalem FoodFakty,  zgodnie z postanowieniami ustawy z dnia 18 lipca 2002 r. o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. nr 144, poz. 204, z późń. zm.) oraz ustawy z dnia 16 lipca 2004 r. Prawo telekomunikacyjne (Dz.U. 2004 nr 171 poz. 1800, z późń. zm.)

    Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Każda komunikacja jaką do Ciebie skierujemy będzie zawierała opcję wycofania.

    Informacja

    Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z naszą Polityką prywatności, aby dowiedzieć się więcej o naszym podejściu do danych osobowych (zgodnie z wymogiem art. 13 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE).

    Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest warunkiem zrealizowania świadczenia.

    Więcej informacji zawarte w: Warunki Ogólne i Regulamin oraz Polityka Prywatności

  • * - pole obowiązkowe

Zapisz się do newslettera

Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!

Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:

Zapisz się
Facebook Twitter LinkedIn