Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
„Konsorcjum Projektu I-CON Interreg Central Europe oraz Biura IFS Central & Eastern Europe wraz z Partnerem medialnym Food Fakty zapraszają na dwudniowe warsztaty Bezpieczeństwo żywności, jakość i etykietowanie oraz Design w żywności
Warsztaty odbędą się w dniach 3 i 4 października 2018 r. w Warszawie.
Temat pierwszego spotkania:
Food Bezpieczeństwo żywności jako składnia jakości. Ujęcie praktyczne aspektów związanych z zafałszowaniem produktu i przekazywaniem informacji konsumentowi
Temat drugiego spotkania:
Food Design jako sposób na udoskonalenie produktów i całego procesu produkcyjnego i uzyskanie przewagi konkurencyjnej w branży spożywczej
„Bezpieczeństwo żywności” jako składnia jakości oraz „Food design” jako sposób udoskonalenie produktów i uzyskanie przewagi konkurencyjnej to pojęcia będące w nieustającej symbiozie. Zaangażowani w ten proces są zarówno przedstawiciele akości, jak i przedstawiciele obszaru rozwoju produktu i marketing.
Warsztaty skierowane są do technologów, specjalistów, kierowników i pracowników służb kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności, przedstawicieli marketing i rozwoju produktu. W trakcie dwóch dni zostanie podjęta dyskusja odnośnie znakowania produktów, jak również przedstawimy praktyczne ujęcie obecnie szeroko komentowanego aspektu jakim są zafałszowania produktów.
W drugim dniu warsztatów zajmiemy się tematem „ od pomysłu do produktu” czyli procesem rozwoju i projektowania produktu przedstawiając bardzo pomocne narzędzie w Benchmarking produktów.
Szczegółowy program szkoleń (PDF)
Zapisy do dnia 30 września 2018 r na adres: icon.projekt@gmail.com
Udział w warsztatach jest bezpłatny. Ilość miejsc ograniczona
Strona projektu: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/I-CON.html
Przewidywany czas trwania spotkania w każdym dniu: od 9:00-14:00.
Miejsce: Budynek Ewa Bis , ul. Serwituty 25 02-233 Warszawa, I piętro, sala konferencyjna
Kontakt: Beata Studzińska- Marciniak Tel: 607 079 158
V Kongres Bezpieczeństwa Żywności
Warsztaty organizowane są jako zaproszenie do dalszej dyskusji na temat „Bezpieczeństwa żywności”, podczas V Jubileuszowego Kongresu Bezpieczeństwa Żywności organizowanego przez IFS Office Central & Eastern Europe w dniu 6 listopada 2018 r w Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie.
Warunki uczestnictwa oraz program spotkania znajduje się na stronie:
Zainteresowanych Uczestników, Sponsorów, Wystawców i Partnerów zapraszamy do kontaktu :
Aleksandra Tokarz |
Marek Marzec |