Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Bezpieczeństwo żywności, jakość i etykietowanie oraz Design w żywności

Kategoria: Biznes

„Konsorcjum Projektu I-CON Interreg Central Europe oraz Biura IFS Central & Eastern Europe wraz z Partnerem medialnym Food Fakty zapraszają  na dwudniowe warsztaty Bezpieczeństwo żywności, jakość i etykietowanie oraz Design w żywności

Warsztaty odbędą się w dniach  3 i 4 ​października 2018 r.  w Warszawie.

Temat pierwszego spotkania:

Food Bezpieczeństwo żywności jako składnia jakości. Ujęcie praktyczne aspektów związanych z  zafałszowaniem produktu i przekazywaniem informacji konsumentowi

Temat drugiego spotkania:

Food Design jako sposób na udoskonalenie produktów i całego procesu produkcyjnego i uzyskanie przewagi konkurencyjnej w branży spożywczej

„Bezpieczeństwo żywności” jako składnia jakości oraz „Food design” jako sposób udoskonalenie produktów i uzyskanie przewagi konkurencyjnej to pojęcia będące w nieustającej symbiozie. Zaangażowani w ten proces są zarówno przedstawiciele akości, jak i przedstawiciele obszaru rozwoju produktu i marketing.

Warsztaty skierowane są do technologów, specjalistów, kierowników i pracowników służb kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności, przedstawicieli marketing i rozwoju produktu. W trakcie dwóch dni zostanie podjęta dyskusja odnośnie znakowania produktów, jak również przedstawimy praktyczne ujęcie obecnie szeroko komentowanego aspektu jakim są zafałszowania produktów.

W drugim dniu warsztatów zajmiemy się tematem „ od pomysłu do produktu” czyli procesem rozwoju i projektowania produktu przedstawiając bardzo  pomocne narzędzie  w Benchmarking produktów.

 

Szczegółowy program szkoleń (PDF)

 

Zapisy do dnia 30 września  2018 r na adresicon.projekt@gmail.com

Udział w warsztatach jest bezpłatny. Ilość miejsc ograniczona

Strona projektu: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/I-CON.html 

Przewidywany czas trwania spotkania w każdym dniu: od 9:00-14:00.

Miejsce: Budynek Ewa Bis , ul. Serwituty 25 02-233 Warszawa, I piętro, sala konferencyjna

Kontakt: Beata Studzińska- Marciniak Tel: 607 079 158

V Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Warsztaty organizowane są jako zaproszenie do dalszej dyskusji na temat „Bezpieczeństwa żywności”,   podczas V Jubileuszowego Kongresu Bezpieczeństwa Żywności organizowanego  przez IFS Office Central & Eastern Europe w dniu 6 listopada 2018 r w  Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie.

Warunki uczestnictwa oraz program spotkania znajduje się na stronie:

http://foodcongress.org

Zainteresowanych Uczestników, Sponsorów, Wystawców i Partnerów zapraszamy do kontaktu :

Aleksandra Tokarz
telefon: +48 722 222 928
e-mail: ifs-poland@ifs-certification.com

Marek Marzec
telefon: +48 601 957 701
e-mail: marzec@ifs-certification.com

Autor: I-CON

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.