Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Bezpieczeństwo żywności, jakość i etykietowanie oraz Design w żywności

Kategoria: Biznes

„Konsorcjum Projektu I-CON Interreg Central Europe oraz Biura IFS Central & Eastern Europe wraz z Partnerem medialnym Food Fakty zapraszają  na dwudniowe warsztaty Bezpieczeństwo żywności, jakość i etykietowanie oraz Design w żywności

Warsztaty odbędą się w dniach  3 i 4 ​października 2018 r.  w Warszawie.

Temat pierwszego spotkania:

Food Bezpieczeństwo żywności jako składnia jakości. Ujęcie praktyczne aspektów związanych z  zafałszowaniem produktu i przekazywaniem informacji konsumentowi

Temat drugiego spotkania:

Food Design jako sposób na udoskonalenie produktów i całego procesu produkcyjnego i uzyskanie przewagi konkurencyjnej w branży spożywczej

„Bezpieczeństwo żywności” jako składnia jakości oraz „Food design” jako sposób udoskonalenie produktów i uzyskanie przewagi konkurencyjnej to pojęcia będące w nieustającej symbiozie. Zaangażowani w ten proces są zarówno przedstawiciele akości, jak i przedstawiciele obszaru rozwoju produktu i marketing.

Warsztaty skierowane są do technologów, specjalistów, kierowników i pracowników służb kontroli jakości i bezpieczeństwa żywności, przedstawicieli marketing i rozwoju produktu. W trakcie dwóch dni zostanie podjęta dyskusja odnośnie znakowania produktów, jak również przedstawimy praktyczne ujęcie obecnie szeroko komentowanego aspektu jakim są zafałszowania produktów.

W drugim dniu warsztatów zajmiemy się tematem „ od pomysłu do produktu” czyli procesem rozwoju i projektowania produktu przedstawiając bardzo  pomocne narzędzie  w Benchmarking produktów.

 

Szczegółowy program szkoleń (PDF)

 

Zapisy do dnia 30 września  2018 r na adresicon.projekt@gmail.com

Udział w warsztatach jest bezpłatny. Ilość miejsc ograniczona

Strona projektu: https://www.interreg-central.eu/Content.Node/I-CON.html 

Przewidywany czas trwania spotkania w każdym dniu: od 9:00-14:00.

Miejsce: Budynek Ewa Bis , ul. Serwituty 25 02-233 Warszawa, I piętro, sala konferencyjna

Kontakt: Beata Studzińska- Marciniak Tel: 607 079 158

V Kongres Bezpieczeństwa Żywności

Warsztaty organizowane są jako zaproszenie do dalszej dyskusji na temat „Bezpieczeństwa żywności”,   podczas V Jubileuszowego Kongresu Bezpieczeństwa Żywności organizowanego  przez IFS Office Central & Eastern Europe w dniu 6 listopada 2018 r w  Centrum Konferencyjnym Polin w Muzeum Historii Żydów Polskich w Warszawie.

Warunki uczestnictwa oraz program spotkania znajduje się na stronie:

http://foodcongress.org

Zainteresowanych Uczestników, Sponsorów, Wystawców i Partnerów zapraszamy do kontaktu :

Aleksandra Tokarz
telefon: +48 722 222 928
e-mail: ifs-poland@ifs-certification.com

Marek Marzec
telefon: +48 601 957 701
e-mail: marzec@ifs-certification.com

Autor: I-CON

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.