Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Udział KRSiO w targach WorldFood Warsaw 2018

Kategoria: Biznes

W dniach 10-12 kwietnia w Warszawie odbyła się V już edycja targów WorldFood Warsaw. W czasie wydarzenia swoją premierę miał sektor NutraFood, skupiający firmy i przedstawicieli branży suplementów diety.

KRSiO podjęło współpracę z organizatorami wydarzenia, obejmując swoim patronatem tegoroczną edycję oraz organizując całodniowy panel edukacyjny z udziałem zarówno gości, jak i członków Stowarzyszenia. Wykłady, stanowiące kompendium aktualnej wiedzy branżowej, cieszyły się bardzo dużym zainteresowaniem uczestników targów. Prelegenci podczas swoich inspirujących i ciekawych wystąpień dzielili się wiedzą z zakresu produkcji suplementów, trendów branżowych, a także aspektów zdrowotnych i prawnych. Na zaproszenie KRSiO do działań podczas WorldFood Warsaw przyłączył się również europejski partner European Federation of Health Products Manufacturers Associations (EHPM), który gościł na wspólnym stoisku przez pierwsze dwa dni targów.

Duże zainteresowanie publiczności aktywnościami w ramach sektora NutraFood, a także przewidywany wzrost branży suplementów diety w ciągu najbliższych lat pozwalają stwierdzić, że propagowanie wiedzy w tym zakresie jest dobrym kierunkiem współpracy między organizatorem targów a KRSiO. Wydarzenia tego typu dają możliwość uzupełnienia informacji przedstawicielom wszelkich podmiotów powiązanych z produkcją suplementów diety, a ich większa wiedza i świadomość finalnie jest korzystna przede wszystkim dla konsumentów.

Zachęcamy do śledzenia informacji odnośnie kolejnej edycji targów WorldFood Warsaw oraz sektora NutraFood.

Autor: Krajowa Rada Suplementów i Odżywek

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.