Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

X MAŁOPOLSKIE TARGI ŻYWNOŚCI „ZASMAKUJ Z URK” ORAZ XXVI MAŁOPOLSKA GIEŁDA AGROTURYSTYCZNA

Kategoria: Biznes

W dniach 14-15 września od godziny 10:00 do 16:00, na terenie przed zabytkowym Dworkiem Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, przy ul. Balickiej 253, odbędą się X Małopolskie Targi Żywności „Zasmakuj z URK” oraz XXVI Małopolska Giełda Agroturystyczna. Wydarzenia te mają na celu promowanie zdrowego stylu życia, aktywnej formy wypoczynku oraz turystyki wiejskiej. To doskonała okazja dla mieszkańców Małopolski, aby poznać tradycyjne i regionalne produkty, które cieszą się rosnącym zainteresowaniem.

Na Małopolskich Targach Żywności „Zasmakuj z URK” znajdą się liczni wystawcy oferujący szeroki asortyment tradycyjnych, ekologicznych i regionalnych produktów. Wśród nich będą m.in.: Smak Tradycji s.c. z Białegostoku ze swoimi wyrobami wędliniarskimi, Gospodarstwo Pasieczne Miody Wadowickie oferujące miody i produkty pszczele, Winnica Goja z winami z Burów oraz Sosta, która zaprezentuje oleje, octy i musztardy. Uczestnicy będą mieli również okazję spróbować serów dojrzewających od Serowni Podłazy, świeżych soków z Tłoczni Owoców Pawłowski oraz licznych przetworów od Beskidzkiej Manufaktury Przetworów „Dzikie Smaki”. W ofercie znajdą się także ekologiczne owoce od Eko-Sfery Mirosławy Bodziony oraz szeroki wybór wyrobów pszczelich od Niepołomickiego Bartnika i innych pasiek. Na miejscu będzie można także spróbować regionalnych zup i przetworów warzywnych od Żur Piskorek oraz zakupić naturalne kosmetyki i świece od Dotyku Kreacji. Nie zabraknie także stoiska z winem Uniwersytetu Rolniczego z winnicy „Garlicki Lamus”, która znajduje się w podkrakowskiej Garlicy Murowanej.

Podczas wydarzenia pojawią się także inne instytucje, takie jak Regionalna Dyrekcja Lasów Państwowych, która zaprezentuje materiały promocyjne oraz liczne gospodarstwa agroturystyczne i izby rolnicze z regionu promujące zdrową i ekologiczną żywność. To doskonała okazja, aby z bliska poznać produkty lokalne, wspierające ideę zdrowego stylu życia i zrównoważonego rozwoju.

 

Na uczestników czekają liczne atrakcje, w tym porady żywieniowe, degustacje, wykłady, pokazy kulinarne oraz gry i zabawy dla dzieci.  Organizowane będą m.in. warsztaty dotyczące zdrowia i bezpieczeństwa, a także występy zespołów artystycznych, czy warsztaty z robienia masła. Na scenie odbędzie się pokaz gotowania, po którym przewidziane są wywiady z wystawcami. Na zakończenie wydarzenia odbędzie się uroczyste wręczenie nagród i podsumowanie targów, po którym impreza dobiegnie końca.

Wstęp na wydarzenie jest wolny, dlatego zapraszamy całe rodziny do spędzenia tego czasu w zdrowej i przyjaznej atmosferze!

Portal FoodFakty jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Źródło: Informacja prasowa URK

Autor:Uiwersytet Rolniczy w Krakowie
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Kongresy i Targi

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.