Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Campylobacter w mięsie z indyka

Kategoria: Alerty

W dniu 07.10.2019 zgłoszono mrożone mięso z indyka z powodu obecności mikroorganizmu patogennego. Szczegóły dotyczące produktów, miejsca wystąpienia, podjętych działań i ryzyka w treści doniesienia.

Zgłoszony produkt: mrożone mięso z indyka

Powód zgłoszenia: Campylobacter jejuni (obecność /10g)

Ocena ryzyka: niegroźne

Kraj zgłaszający: Polska

Kraj pochodzenia: Polska

Status dystrybucji: dystrybucja do pozostalych krajów członkowskich

Podjęte działania: wstrzymane przez operatora

Data zgłoszenia: 07.10.2019

Link: RASFF

 

Wybierz obszar: RASFF

Autor: FoodFakty

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.