Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN

Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN

Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie posiada status Krajowego Naukowego Ośrodka Wiodącego „Zdrowe zwierzę – bezpieczna żywność” oraz wiodącą pozycję wśród jednostek naukowych w Polsce. Jest doceniany na arenie krajowej i europejskiej w obszarze nauk rolniczych, weterynaryjnych i w szeroko definiowanych naukach o życiu. IRZiBŻ jest członkiem międzynarodowej Wspólnoty Wiedzy i Innowacji w obszarze Żywności – EIT Food, skupiającej uniwersytety i ośrodki badawcze z czołowych pozycji rankingów naukowych oraz największe potęgi biznesowe, które dążą do podniesienia innowacyjności sektora rolno-spożywczego w Europie. Od 2016 roku w strukturach Instytutu działa też znana z hodowli konika polskiego oraz rodzimych ras bydła Stacja Badawcza PAN w Popielnie.

Institute of Animal Reproduction and Food Research PAS in Olsztyn holds the prestigious status of a Leading National Science Centre “Healthy animal – safe food”, being recognized as the foremost research entity in the areas of agriculture, veterinary and with a strong position in life sciences, both at the national and European scale. IARFR is a partner of the prestigious Knowledge and Innovation Community in the area of Food – EIT Food, which brings together world-class universities, research centres and businesses to accelerate innovation in Europe’s food sector. In 2016 IARFR has incorporated into its structure the PAS Research Station in Popielno, known for the breeding program for konik polski horse and native cattle breeds.


Słowa kluczowe:


tel.: 48 89 523 46 86
http://pan.olsztyn.pl/

Tuwima 10
10-748 Olsztyn
woj. warmińsko-mazurskie

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.