Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Norweski system kaucyjny - drugi Cyrkularny Czwartek przed nami!

Kategoria: Opakowania

W imieniu Instytutu INNOWO serdecznie zapraszamy do udziału w kolejnym webinarium z cyklu Cyrkularnych Czwartków, poświęconemu analizie funkcjonowania skutecznych systemów depozytowo-kaucyjnych.

W czasie najbliższego spotkania w dniu 30 marca 2023 o godz. 14.00, przyjrzymy się systemowi norweskiemu, który działa z sukcesem od 24 lat i należy do najstarszych i najskuteczniejszych na świecie.

Gościem spotkania będzie Kjell Olav A. Maldum - od 2007 r. dyrektor generalny i prezes firmy Infinitum AS, operatora norweskiego programu recyklingu butelek i puszek. 

Przepisy wdrażające system kaucyjny w Polsce miały wejść w życie w 2022 r., niestety jednak nadal czekamy na ostateczną formę projektu ustawy, a jego założenia regularnie się zmieniają. 

"Cyrkularne Czwartki. Najlepszy system kaucyjny dla Polski" to cykl czterech edukacyjnych webinariów, który ma przybliżyć polskim decydentom oraz przedstawicielom biznesu skuteczne rozwiązania systemu kaucyjnego w oparciu o najlepsze praktyki z krajów, w których takie systemy zostały wdrożone z sukcesem.

 

REJESTRACJA (30 marca 2023 - norweski system kaucyjny)

 

Zachęcamy również do zapisów na kolejne webinary:

27 kwietnia 2023 - system depozytowy Finlandii, Tommi Vihavainen

18 maja 2023 - system depozytowy Słowacji, Marián Áč 

Zachęcamy do obejrzenia nagrania ze spotkania poświeconego systemowi kaucyjnemu z Litwy, które odbyło się 2 marca 2023.

 

Wybierz temat: Opakowania

Autor: Instytut Innowacji i Odpowiedzialnego Rozwoju INNOWO

Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.