Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Nowe Rozporządzenie UE w odniesieniu do stosowania kwasu fosforowego

Kategoria: Prawo Żywnościowe

W dniu 22 maja 2017 r.  ukazało się nowe Rozporządzenie Komisji (UE) 2017/871 zmieniające załącznik II do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1333/2008 w odniesieniu do stosowania kwasu fosforowego – fosforanów – di- tri- i polifosforanów (E 338- 452) w określonych surowych wyrobach mięsnych.

Pełna treść Rozporządzenia dostępna poniżej:

Rozporządzenie Komisji UE 2017/871

Autor: Jakub Ostaszewski

Przeczytaj także

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.