Zapisz się do newslettera
Najważniejsze informacje dla branży spożywczej!
Zapisz się na newsletter FoodFakty i bądź na bieżąco:
Kategoria: Biznes
Dzisiaj zapraszamy do zapoznania się z pierwszymi pozycjami szkoleń:
10.10.2017 Znakowanie żywności – nowe wymagania prawne i najnowsze interpretacje
20.12.2017 Dodatki i materiały do produkcji wędlin - przeliczanie zgodnie z prawem oraz kontrola specyfikacji
21.12.2017 Jak wypromować produkt spożywczy? Oświadczenia żywieniowe i zdrowotne, żywność wiejska, bio, znaki jakościowe itp.
22.12.2017 Znakowanie produktów spożywczych wraz z obliczaniem wartości odżywczej- przykłady z branży mięsnej
Szczegóły dotyczące szkoleń na stronie: http://foodfakty.pl/szkolenia
Serdecznie zapraszamy firmy szkoleniowe do umieszczania swoich programów w katalogu szkoleń.