Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Poważne zagrożenie Salmonellą w chłodzonych udkach z kurczaka

Kategoria: Alerty

W dniu 8.11.2019 zgłoszono obecność Salmonella enterica ser. Typhimurium (obecność /25g) w chłodzonych udkach z kurczaka. Szczegóły dotyczące produktów, miejsca wystąpienia, podjętych działań i ryzyka w treści doniesienia.

Zgłoszony produkt: chłodzone udka z kurczaka

Powód zgłoszenia: Salmonella enterica ser. Typhimurium (obecność /25g)

Ocena ryzyka: poważne

Kraj zgłaszający: Polska

Kraj pochodzenia: Polska

Status dystrybucji: produkt (prawdopodobnie) nie jest już dostępny na rynku

Podjęte działania: nie podano informacji

Data zgłoszenia: 8.11.2019

Link: RASFF

Wybierz obszar: RASFF

Autor: FoodFakty

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.