Prawo żywnościowe: Rozporządzenie Wykonawcze Komisji (UE) 2018/470
Portal FoodFakty.pl informuje: Dnia 21 marca 2018 r. ukazało się Rozporządzenie Wykonawcze Komisji (UE) 2018/470 w sprawie szczegółowych przepisów dotyczących maksymalnych limitów pozostałości, które należy uwzględniać do celów kontroli środków spożywczych uzyskanych ze zwierząt leczonych w UE na podstawie art. 11 dyrektywy 2001/82/WE
Pełna treść: Rozporządzenie Wykonawcze Komisji (UE) 2018/470
Przeczytaj także
-
04.04.2018
Prawo żywnościowe: Dyrektywa Komisji (UE) 2018/350
Portal spożywczy FoodFakty informuje: 8 marca 2018 r. Komisja (UE) opublikowała Dyrektywę Komisji (UE) 2018/350...
-
01.03.2018
Prawo żywnościowe: Rozporządzenie Komisji UE 2018/98
22 stycznia 2018 r. Komisja (UE) opublikowała Rozporządzenie Komisji (UE) 2018/98 zmieniające załączniki II i III do rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) nr 1333/2008 oraz załącznik do rozporządzenia...