Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Salmonella w pieprzu czarnym z Wietnamu

Kategoria: Alerty

W dniu 8.11.2019 zgłoszono obecność Salmonelli w pieprzu czarnym. Szczegóły dotyczące produktów, miejsca wystąpienia, podjętych działań i ryzyka w treści doniesienia. 

Zgłoszony produkt: pieprz czarny

Powód zgłoszenia: Salmonella (obecność /25g)

Ocena ryzyka: poważne

Kraj zgłaszający: Polska

Kraj pochodzenia: Wietnam

Status dystrybucji: dystrybucja do kraju zgłaszającego wstrzymana

Podjęte działania: wycofanie z rynku

Data zgłoszenia: 8.11.2019

Link: RASFF

Wybierz obszar: RASFF

Autor: FoodFakty

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.