Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Menu

Menu

Facebook Twitter LinkedIn

Salmonella w surowcu paszowym

Kategoria: Alerty

W dniu 23.08.2019 zgłoszono obecność Salmonelli w surowcu paszowym. Szczegóły dotyczące produktów, miejsca wystąpienia, podjętych działań i ryzyka w treści doniesienia.

Zgłoszony produkt: mączka rzepakowa po ekstrakcji

Powód zgłoszenia: Salmonella grupa E4 (obecność /25g)

Ocena ryzyka: niegroźne

Kraj zgłaszający: Polska

Kraj pochodzenia: Ukraina

Status dystrybucji: dystrybucja do kraju zgłaszającego wstrzymana

Podjęte działania: 

Data zgłoszenia: 23.08.2019

Link: RASFF

 

Wybierz obszar: RASFF

Autor: FoodFakty

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.