Przejdź na stronę główną FoodFakty LinkedIn
Newsletter FoodFakty Newsletter
Profesjonalne informacje z branży żywności.
Bądź na bieżąco w prosty sposób.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych podanych w formularzu rejestracyjnym przez firmę Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie przy ul. Serwituty 25 będącą właścicielem portalu FoodFakty.pl w celach marketingowych i promocyjnych, w szczególności powiadomienia o nowych publikacjach, biuletynach i wydarzeniach dotyczących usług oferowanych przez portal jak również kontrahentów portalu; realizacji obowiązków związanych z wymogami w zakresie niezależności, zarządzania ryzykiem i jakością;Podanie adresu e-mail oznacza zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na wskazany adres informacji handlowej w rozumieniu art. 10 ust. 1 ustawy z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną od Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie, 02-233, ul Serwituty 25, NIP 5260201821, który jest wydawcą portalu FoodFakty.pl.

Administratorem podanych danych osobowych jest Prokonsument Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie na ul. Serwituty 25 . Dane osobowe przechowywane są przez okres 3 lat. Przysługuje Pani/Panu prawo dostępu do treści oraz poprawiania swoich danych osobowych. Ma Pani/Pan prawo w dowolnym momencie odwołać (wycofać) wyrażone zgody. Odwołanie (wycofanie) zgody nie wpływa na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed tym faktem. Ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do właściwego organu nadzorczego w zakresie ochrony danych osobowych gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego Rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. Podane przez Pana/Panią dane osobowe są warunkiem zrealizowania świadczenia. Więcej informacji zawarte w:

Przypomnij hasło Jeśli nie masz konta, Utwórz je
Napisz
Śledź nas na

Rejestracja - czytelnik

Przypomnij hasło

Facebook X LinkedIn

Technologie i innowacje w branży rolno-spożywczej służące działaniom na rzecz klimatu - kwestionariusz FAO

Kategoria: Bezpieczeństwo Żywności , Procesy i Technologie

W ramach Światowego Forum do spraw Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia, w październiku 2023 roku, zaplanowano drugą edycję Forum Nauki i Innowacji, pod egidą Organizacji Narodów Zjednoczonych do spraw Wyżywienia i Rolnictwa (FAO).

Temat tegorocznego forum żywności to "Transformacja systemów rolno-spożywczych przyspiesza działania na rzecz klimatu". W związku z tym, 2. edycja Forum Nauki i Innowacji FAO (SIF), realizowana w ramach tej inicjatywy, skupi się na "Nauce i innowacjach na rzecz działań w dziedzinie klimatu". SIF FAO odbędzie się w formacie hybrydowym, w siedzibie FAO w Rzymie oraz za pośrednictwem platformy cyfrowej.

FAO SIF 2023 umożliwi bardziej ukierunkowaną i strategiczną debatę na temat tego, w jaki sposób nauka, technologia i innowacje są niezbędne do przekształcenia systemów rolno-spożywczych oraz w jaki sposób praca na rzecz tej transformacji w konsekwencji pobudza działania na rzecz klimatu. Forum przedstawi również dobre praktyki wdrożenia technologii i innowacji na styku systemów rolno-spożywczych i działań na rzecz klimatu.

FAO zaprasza do dzielenia się przykładowymi studiami przypadku udanych wdrożeń na poziomie krajowym. Propozycje powinny dokumentować zatwierdzone i powtarzalne zastosowania, a nie wyniki badań przeprowadzonych w laboratorium lub na stacji badawczej. Termin wypełnienia kwestionariusza w tej sprawie upływa 23 czerwca 2023 roku.

Więcej informacji o projekcie dostępnych jest na stronie FAO.

Źródło: IJHARS

Autor:Inspekcja Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych
Udostępnij
Facebook
Twitter/X
LinkedIn
e-mail
Whatsapp
Link

Przeczytaj także

Wybierz temat: Bezpieczeństwo żywności Inspekcje Państwowe

W celu świadczenia usług na najwyższym poziomie stosujemy pliki cookies, które będą zamieszczane w Państwa urządzeniu (komputerze, laptopie, smartfonie). W każdym momencie mogą Państwo dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki internetowej i wyłączyć opcję zapisu plików cookies. Ze szczegółowymi informacjami dotyczącymi cookies na tej stronie można się zapoznać tutaj.